Cea mai noua atractie a unei nunti

Cea mai noua atractie a unei nunti

Tinerii isi doresc ca ziua nuntii lor sa fie una dintre cele mai spectaculoase, astfel incat invitatii sa se simta bine si sa traiasca alaturi de ei bucuria evenimentului. Lucrurile s-au schimbat mult fata de acum 15-20 de ani cand nuntile se faceau fie in curtea casei, fie intr-un loc modest. Acum se pune accent pe grandoare, pe lux si pe opulenta, iar mirii nu fac rabat de la calitate intr-o astfel de zi.

Pe langa alegerea tinutelor, a tortului si a formatiei, viitorii miri incearca sa creeze o atmosfera unica si speciala cu ajutorul unor elemente auxiliare de mare efect asa cum este o cabina foto. Ce poate fi mai placut decat o sedinta foto ad-hoc? Mai mult decat atat, protagonistii au la dispozitie o multime de accesorii pe care le pot utiliza pentru a se distra. De la palarii si pana la masti sau mesaje haioase, toate sunt puse la dispozitie de echipa din spatele conceputului de photo booth. Invitatii vor putea astfel sa plece cu o amintire de nunta, o amintire pe care o vor pastra cu drag pentru o perioda cat mai lunga de timp.

Pretul unui astfel de serviciu nu este unul extraordinar de ridicat si difera in primul rand in functie de numarul de ore pe care echipa il petrece la eveniment. Clientii pot alege fie varianta cu printarea pe loc a fotografiilor sau varianta cu trimiterea pozelor pe suport digital. Costurile sunt mult mai mici in cazul acesta avand in vedere faptul ca nu se consuma hartie fotografica.

Marele avantaj este acela ca numarul fotografiilor este unul nelimitat. Indiferent de timpul pe care echipa il petrece in cadrul evenimentului, invitatii sunt asteptati sa faca poze dupa poze astfel incat sa profite la maxim de cabina foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *