Ce tip de geacă să porți la începutul primăverii

Sezonul cald se apropie cu pași repezi, însă tranziția de la iarnă la vară este destul de friguroasă și mohorâtă. Nu depozita prea repede hainele de iarnă pentru că vei mai avea nevoie de ele. Primăvara și toamna sunt anotimpurile specific vestelor și gecilor de orice fel.

Cum să porți o vestă?

Vesta sport a fost asociată mult timp doar cu antrenamentele jucătorilor de fotbal pentru că că oferă mobilitate mai bună decât o jachetă la antrenamentele de iarnă. Între timp, designerii și-au dat seama că această piesă are valoare și au restilizat-o, concepând astfel o variantă mai elegantă a acesteia: vesta matlasată. Această veste este confecționată din fâș, iar iarna poate înlocui chiar și o geacă. Pe lângă designeri, și producătorii hainelor sport au restilizat vesta. În topul preferințelor se află gama de veste Adidas.

Pentru că vremea este destul de schimbătoare, din garderoba ta, pe lângă veste Adidas, n-ar trebui să lipsească gecile. Fie că ai o geaca Nike sau o geaca Adidas, aceste trebuie să fie potrivite pentru acest sezon si să țină frigul departe de tine.

Cum îți alegi geaca potrivită?

Geaca impermeabilă este perfectă pentru zilele ploioase. Întrucât ne bazăm pe rolul ei funcțional, trebuie să fim atenți mereu la calitate. Spre exemplu, când ești în căutarea unei jachete impermeabile, este recomandat să verifici dacă fiecare element ce o compune, inclusiv cusăturile, au aceeiași caracteristică. Geaca Nike impermeabilă sau geaca Adidas sunt calitative, iar primul aspect care susține asta, este brandu-ul din care acestea provin.

Fie că preferi geci Adidas sau geci Nike, poți alege ca acestea să fie lungi, dacă ești mai friguros. Întrucât hainele pe care le porți trebuie să îți pună în evidență atuurile, lungimea jachetei este foarte importantă. Bărbații scunzi trebuie să evite gecile foarte lungi, ce le-ar putea ascunde genunchii, pentru că acestea reduc optic înălțimea. Pentru bărbații înalți sunt de evitat gecile scurte, pe talie. Acestea alungesc picioarele și disproporționează silueta purtătorului.

Important este să ții cont să nu îți alegi o măsură mai mare în ideea că te îmbraci mai gros. Deși geaca trebuie să lase loc unui strat gros de haine sau sacoului de la costum, nu este nevoie să alegi o dimensiune superioară. Producătorii, cu siguranță, s-au gândit la nevoile tale din timpul iernii. O practică bună pentru a fi convins că pleci cu geaca potrivită din magazin este să ceri consultantului de vânzări în cabina de probă un pulover sau un sacou, în funcție de tipul gecii.

Deoarece gecile sport se poartă destul de mult și de des poți opta pentru o geaca Nike sau geaca Adidas de care te poți folosi în diferite ocazii. Pe Gootoc.com găsești astfel de produse la prețul foarte bune și de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *