Ce nu stiai despre apa minerala alcalina Gorna Bania

Ce nu stiai despre apa minerala alcalina Gorna Bania

Poate ca nu ai auzit deloc pana acum despre acest tip de apa. Ar trebui totusi sa stii, daca tii la sanatatea ta si iti doresti ca organismul sa se afle din toate punct de vedere intr-un echilibru perfect. Astazi am sa-ti vorbesc putin despre apa minerala alcalina Gorna Bania, pe care o consum si ti-o recomand.

De unde provine?

Apa minerala naturala Gorna Bania provine din regiunea cu acelasi nume din Bulgaria. Din vremuri stravechi aceasta apa a fost recunoscuta pentru beneficiile sale, care au fost dovedite prin numeroase studii si cercetari realizate de-a lungul timpului.

Putul numarul 3 din Gorna Bania – sursa de provenienta a acestei ape minerale extraordinare – a fost construit in anul 1959 si are o adancime de 426 metri.

Ce compozitie are apa minerala alcalina Gorna Bania?

Este o apa pura, incolora, inodora si cu un gust placut. Conform numeroaselor studii realizate, aceasta apa provenita de la izvorul numarul 3 din Gorna Bania are o mineralizare de 0,165 – 0,175 g/l. Conform acestor date, poate fi considerata o apa cu un continut scazut de substante minerale, sau una slab mineralizata.

Ce mai trebuie sa stii este ca nu contine nitrati, nitriti sau amoniac. In fapt, continutul de microcomponente toxice este cu mult sub normele maxime admise, conform documentelor legislative din Bulgaria, Germania, Comunitatea Europeana si Organizatia Mondiala a Sanatatii in ceea ce priveste apa naturala minerala de baut.

Ce beneficii aduce consumul de apa minerala alcalina Gorna Bania?

Lista beneficiilor se traduce prin efectul incredibil pe care il are apa alcalina asupra corpului omenesc. Poate ca multi nu constientizeaza asta, insa aciditatea si reziduurile acide constituie cauza principala a diverselor afectiuni.

Prin consumul de apa alcalina in loc de apa obisnuita, corpul primeste un ajutor pe partea de alcalinizare. Reziduurile acide sunt neutralizate si eliminate mai usor, efectul acestora este contracarat, iar starea de sanatate este considerabil imbunatatita.

Conform studiilor, chiar si curele de slabire ar trebui sa inceapa cu un proces de alcalinizare al corpului, intrucat surplusul de grasime este una dintre cele mai intalnite forme de stocare ale acizilor. Fara un ajutor pe partea de alcalinizare, fluidele corporale nu vor avea sprijinul necesar pentru a dizolva eficient grasimea.

Alte cercetari si articole pe care le-am citit spuneau ca apa alcalina are potentiale beneficii si in tratarea refluxului gastroesofagian si ca exista si o conexiune a consumului apei alcaline cu o hidratare mai buna a organismului.

Stiai toate aceste lucruri despre apa alcalina? Ai incercat vreodata sa consumi apa alcalina naturala? Din proprie experienta spun ca efectele se resimt, practic ajungi sa te simti mult mai bine.

Revin la apa minerala alcalina Gorna Bania si va spun si de unde o puteti achizitiona. Este vorba despre site-ul sacagiu.ro, de unde puteti afla si informatii suplimentare despre beneficiile aduse organismului de apa alcalina naturala. Indiferent daca veti alege acest tip de apa pentru consumul propriu sau ca sursa de hidratare pentru biroul in care va desfasurati activitatea, cu siguranta va fi o alegere pe care nu o veti regreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *