Ce materiale promotionale iei cu tine la un eveniment important

Evenimentele business sunt din ce in ce mai dese, si in functie de domeniu se organizeaza chiar de mai multe ori pe an. Pentru aceste evenimente insa, trebuie sa te pregatesti din timp si trebuie sa ai grija ca firma ta sa fie reprezentata corespunzator.

Cu cat esti mai organizat, cu atat iti va fi mai usor sa te pregatesti si cu atat vei fi mai linistit in ziua evenimentului stiind ca toate sunt la locul lor. Pentru ca afacerea ta sa fie reprezentata corespunzator in afara de oamenii de baza ai firmei, trebuie sa ai si cateva materiale promotionale.

In articolul de azi, vom discuta despre 3 materiale promotionale de care ai nevoie la un eveniment si despre cum te ajuta acestea in promovarea afacerii.

1. Mape personalizate

Mapele personalizate sunt cea mai usoara cale de a strange toate informatiile importante in acelasi loc si de a le distribui organizat, in asa fel incat fiecare persoana interesata sa gaseasca cele mai importante informatii despre afacerea ta intr-un singur loc.

In aceste mape ai posibilitatea sa adaugi diferite documente, flyere informative, oferte, poze sau chiar CD-uri. Cu ajutorul acestora vei putea tine toate informatiile importante in acelasi loc si nu va trebui sa iti faci griji ca unora ai uitat sa le dai flyer-ul cu oferta sau documentele cu cele mai importante informatii.

2. Pixuri personalizate

Pixurile sunt unele dintre cele mai comune materiale promotionale de pe piata. Acestea sunt usor de personalizat si nu necesita o investitie majora.

In momentul in care discutam despre pixuri ca materiale promotionale, trebuie sa te asiguri ca acestea contin cel putin o culoare din culorile reprezentative firmei tale. De asemenea este indicat sa aiba imprimat si numele afacerii, si chiar logo-ul, daca acesta nu este prea mare si nu ocupa prea mult loc.

Pixurile sunt obiectele pe care fiecare dintre noi le luam cand mergem la un eveniment. Fie ca le punem in geanta si ne scot din incurcatura la un moment dat, fie ca le folosim dupa eveniment zilnic, acestea fac parte din randul materialelor promotionale utile.

3. Cani personalizate

Canile personalizate pot fi oferite drept cadou pentru cei ce achizitioneaza ceva de la tine sau pentru cei mai fideli clienti. La fel ca si in cazul pixurilor, si canile trebuie sa fie personalizate. Trebuie neaparat sa fie imprimate cu logo-ul si numele afacerii tale, de asemenea fiind spatiul mai mare ai posibilitatea sa adaugi si sloganul sau un citat care va reprezinta.

Fiind mai costisitoare, canile personalizate se ofera mai rar, insa pot fi un foarte bun material promotional avand in vedere ca urmeaza sa fie folosite o perioada indelungata.

Acestea sunt 3 materiale promotionale de care ai nevoie la un eveniment, dar ai posibilitatea insa sa apelezi si la alte materiale. In magazinul online al celor de la Agrafa Print gasesti materiale promotionale precum: stick-uri de memorie, baterii externe, lanyard-uri, bratari, accesorii pentru birou si multe altele.

Comanda materialele promotionale de care ai nevoie si ai grija ca afacerea ta sa fie reprezentata corespunzator!