Case moderne cu etaj in colaborare cu eProiecteDeCase.ro

Cu aproape 9 ani de experienta in domeniu si cu mai mult de 2000 de proiecte de case executate pe intreg teritoriul Romaniei, echipa eProiecteDeCase.ro realizeaza case cu etaj moderne atat pentru romanii cu un buget mai limitat, cat si pentru aceia mai pretentiosi care dispun de bugete pe masura.

 

Cand vine vorba de proiecte case cu etaj, acestea pot fi realizate atat ca si proiect in sine, cat si implementate si realizate pana la ultimul detaliu de o echipa intreaga de profesionisti. Un proiect casa cu etaj reprezinta un avantaj pentru familiile care dispun de un teren care se preteaza pentru construirea unei case si isi doresc o locuinta moderna, spatioasa la un pret corect. In egala masura, proiectele de case cu etaj pot fi realizate si pe suprafetele terenurilor de dimenisuni ceva mai mici. Echipa eProiecteDeCase.ro vine in intampinarea nevoilor doritorilor de case cu etaj moderne simple, dar si complexe, acestia din urma avand posibilitatea personalizarii locuintei dupa bunul plac. Garajul, terasa, balconul, mansarda si chiar subsolul sunt doar cateva dintre elementele ce pot transforma casa intr-una de vis, acestea fiind proiectate si executate de echipa eProiecteDeCase.ro.

 

Avand o abordare pragmatica si ancorata in realitatile pietei de referinta, cei 7 arhitecti si 4 ingineri specializati in case cu etaj realizeaza orice proiect in baza unei schite sau a unor imagini reprezentative, iar autorizatia de construire este garantata 100%. Colaborand cu acestia, intreg parcursul procesului proiect – autorizare – executie se simplifica si adapteaza rapid oricarei nevoi, astfel incat sa scuteasca din timpul si energia potentialilor clienti.

 

Printr-o simpla accesare a site-ului oficial www.eproiectedecase.ro se pot vizualiza si achizitiona proiecte case cu etaj deja realizate, toate acestea fiind adaptabile in functie de doleante si livrate oriunde pe teritoriul tarii. In plus, cei care doresc sa construiasca o casa cu echipa eProiecteDeCase.ro beneficiaza automat de gratuitatea proiectului, precum si de reduceri pentru implementarea acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *