Televisor: descopera seriale TV care sa-ti placa

Doriti sa stiti ce seriale mai sunt ca serialele TV care va plac? Televisor este un nou motor de cautare pentru seriale TV. Acesta va poate ajuta ca sa gasiti seriale TV simile cu serialele TV care va plac. Televisor va cere doar sa cautati in el ...
Citeste mai mult

emaze va ajuta ca sa faceti o prezentare fara PowerPoint

emaze este un nou serviciu web gratuit ce va poate ajuta ca sa faceti o prezentare in doar cateva minute. Puteti sa utilizati emaze ca sa faceti o prezentare fara sa mai instalati programul PowerPoint. Prezentare creata cu emaze poate sa contina ...
Citeste mai mult

Asculta albume muzicale gratuit cu Recordlective

Recordlective este un site web ce va propune ca sa ascultati melodii online. Acesta contine o casuta de cautare, prin intermediul careia veti putea sa cautati numele trupei sau a interpretului muzical ale carui melodii doriti sa le ascultati. ...
Citeste mai mult

Cum se creeaza benzi desenate online cu Chogger

Chogger este un site web pentru realizarea de benzi desenate. Puteti alege un model de banda si sa desenati personaje. La fel se poate importa sa captura poze prin webcam pentru a realiza benzi desenate. In final acestea pot fi publicate si ...
Citeste mai mult

mini Shark: asculta melodiile gratuit cu Grooveshark

mini Shark este un client gratuit pentru Grooveshark. mini Shark va permite ca sa cautati si sa ascultati melodiile de pe site-ul Grooveshark. mini Shark are o interfata intuitiva si puteti cauta si asculta melodii usor. mini Shark este compatibil ...
Citeste mai mult

Rezolva probleme la matematica cu Mathway

Mathway este un nou site, care va poate ajuta sa rezolvati probleme la matematica. Intrand pe site am vazut ca deja au fost rezolvate peste 4 milioane de probleme la matematica, de aici reiese ca site-ul este cu adevarat util pentru cei ce umbla la scoala.

Sau daca va pricepeti bine in matematica ati putea sa ii dati o problema pe care site-ul o va rezolva. In asa fel veti vedea daca site-ul va reusi sa rezolve problema.


Intrand pe site, veti vedea mai multe metode de calcul(algebra, trigonometria, calcularea), in partea dreapta veti vedea diverse tipuri de ecuatii.

Adresa site-ului este: http://mathway.com/

Tag-uri:Rezolva, probleme, matematica, Mathway

Alte postari

Lasa un comentariu
Aryana spune:

Cum se rezolva problema aceasta:Stiind ca a+b=6 ,determinati numarulx din 4*a+3*x+4*b=66

Alexandra spune:

Numerele a si b sunt direct proportionale cu 4 si 5. Stiind ca suma lor este egala cu 18, determinati cele doua numere

elena spune:

1supra4.2supra15.2supra7


zarea ana spune:

ajutatima si pe mine sa rezolv problema determina nr naturale cuprinse intre 200 si 300 care indeplinesc simultan conditiile a suma cifrelor este 8 si nr sunt pare

Tudor spune:

Doua lazi de cartofi au 90kg si 2 saci 85kg.S-au vandut 297kg,cate kilograme de cartofi au ramas daca o lada goala cantareste 2kg iar 2 saci 1kg?  Va rog....

ana spune:

 • ajutatima si pe mine sa rezolv problema/ Pentru constructia unui spital , fundamentul caruia are forma de dreptunghi MNLK cu aria 400 m patrati , este necesar un lot de forma dreptunghiulara ABCD , astfel incit edificiul spitalului sa fie situat la distantele de 36 m si 16 m de la marginea lotului( din sitnga si dreapta cite 36 m de la edificiu, in sus si in jos cite 16 m de la edificiu) determinati lungimea si latimea fundamentului , astfel incit aria lotului ABCD sa fie minima

Sanda spune:

O familie a ridicat un cort in forma de patrat,avand perimetrul de 880cm.Muchiile fetelor in forma de triunghi sunt cu 60cm mai scurte decat muchia bazei.
Aflati perimetrul unei fete de cort. Ma ajutati urgent!!! Va rog!! Acuma imi trebuie imediat!!

Ionela spune:

O familie a ridicat un cort in forma de patrat,avand perimetrul de 880 cm. Muchiile fetelor in forma de triunghi sunt cu 60 cm mai scurte decat muchia bazei.
Aflati perimetrul unei fete de cort.

Amalia spune:

Am si eu nevoie de ajutor... Nu reusesc sa rezolv problema de mai jos...

,, Afla 3 nr naturale ce verifica in acelasi timp conditiile: scazand din fiecare 22, 20 respectiv 6, obtinem acelasi rezultat; impartind suma nr. la cel mai mic dintre ele, obtinem catul 5 si restul 4."

Am incercat cu metoda grafica...dar m-am impotmolit. 
Am desenat asa 
    S ________/_________/_________/________/________/+4
Cel mai mic nr.________/

a _________/-22
b_________/-20
c_________/-6

....de aici nu stiu ce sa mai fac!Ajutor!

melania spune:

Ce cantitate de portocale s-a transportat in 20 de lazi, fiecare cantarind 12kg, daca fiecare lada cantareste goala 1,5 kg?

alin spune:

Perimetrul unui patrat este egal cu 3/5 din perimetrul unui dreptunghi a carui latime este egala cu 2/3 din latura patratului. Stiind ca lungimea dreptunghiului este 64 cm sa se determine perimetrul dreptunghiului.


andrea spune:

in  trapezul dreptunchic abcd  ,ab=8 dc =5  cum aflu ad  bc  aria

ady spune:

kum se rezolva?

ady spune:

 intr-o livada meri ocupa o optime din suprafata, iar peri ocupa de 3 ori mai mult, restul vind pruni. ce parte din suprafata ocupa pruni?

lucyano spune:

O familie a ridicat un cort in forma de priramida cu baza in forma de patrat avand perimetrul de 880 cm.

Muchiile fetelor in forma de triunghi sunt cu 60 cm. mai scurte decat muchia bazei.
Aflati perimetrul unei fete de cort.

roberta spune:

nu stiu o problema cu fractiilas cai dau eu de hac lu doamnanici netul nu ma ajutaam o pisicuta dragutaaveam si un iepurasmereu ei ma faceau sa radchiar si cainele radeanu am timp sa îmi fac temele tre sa îmi fac baie  îi urez andreeiei

Any spune:

Pe planul triunghiului isoscel ABC, cu AB=AC=10 cm şi BC=16 cm se ridică perpendiculae AM=6 radical din 2 cm. Să se calculeze:

                                                             I.      distanţa de la punctul M la latura BC,

                                                          II.      aria triunghiului MBC.

Am nevoie de rezolvare pentru maine si chiar nu stiu cum sa fac, nu prea ma pricep la mate :)

vlad spune:

a si b d.p 4 si 5 si ca produsul lor este500

cosmina spune:

cum se rezolva ;ane are 25 de 3 parti sa se afle partile

ane spune:

impartiti nr 120 in parti d.p cu nr 2,6,7

raluca spune:

imi spune cineva cum se rezolva aceasta problema?...:produsul varstelor a 3 frati este 75. 2 sunt gemeni.ce varsta au cei 3 frati?


nicu spune:

Suma a doua numere este 88. Stiind ca al doilea numar este  cu 20 mai mic decat triplul primului numar,sa se afle diferenta acestor numere.

catalin spune:

Imi spune si mie cineva cum se rezolva x la a 2 ori 3x la a 5 ori 6x?Va rog frumos:o3cata

samuel spune:

radical din 7 supra 18


bianca vir spune:

corina trebuie sa faca o adunare cu numarul 25, dar din neatentie ea a facut o scadere. Care este diferenta intre numarul obtinut si cel pe care trebuia sa-l obtina?

balan lili spune:

Intr-o punga sunt 108 bile rosii,galbene si albastre.81 de bile nu sunt rosii,iar 62 de bile nu sunt galbene.Cate bile sunt de fiecare culoare?

Hannah spune:

Folosind  algoritmul de extragere a radacinii patrate ,calculati primele trei zecimale ale numerelor:radical din 200;32,15;1758si0,4.

Rus Paula spune:

1)perimetrul unui romb este  de 16 cm. ,iar lungimea diagonalei mici este  de 4 cm .determinati  masurile unghiurilor rombului .

2) in paralelogramul ABCD cu BD=DC=3 cm , M este mijlocul laturii [BC] , iar E apartine lui DM intersectat cu BC . Aflati perimietrul patrulaterului DBCE. Putin ajutor va rog :D

Raluca spune:

Cum ne raspundeti la problemele acestea??

aaaaaaaaaa spune:

zi

dreamy.lan spune:

In paralelogramul ABCD ,m(C)=60 de grade,BD perpendicular AB si AD=8 cm.Calculati  perimetrul paralelogramului.

andreea spune:

numarul care impartit la 7 da catul 10 si restul 3 este?

maria spune:

intr-un depozit sunt 240 tone cereale,in prima zi se scoate a 5-a parte din cantitate,a doua zi o sesime din rest..cat a ramas?

cristina spune:

care este diferenta a 5 cifre naturale si cite 2 din 2

alex lario spune:

 • Diferenta A 2 nr naturale este 6.aflati nr stiind ca raportul este 14 supra 11.

maria spune:

raportul dintre ariile a doua patrate este 0,25.sa se afle raportul dintre lungimile laturilor lor


andreea spune:

scrieti cate 2 numere care cuprind 74 de mii


ada spune:

In visteria unui castel sau adus 10 saculeticu monede de aur,fiecare saculet contine 100 de monede.Fiecare moneda are 10g. Fiecare moneda falsaaare 9g. Un saculet are monede false.Cum afla visternicul care este saculetu cu mon. false,cu o singura cantarire?

ioana bond spune:

cum se rezolva aceasta problema?-(-7-9-20)+(-3+11-21)

amalia spune:

suma a trei nr naturale este 366.inpertindal doilea nr la primul se obtine catul 2 si restul7;impartind al treilea nr cu al doilea se obtine catul 2 ri restul2
aflati cele trei nr.

Miruna spune:

Deci : Giacomo mananca Paste o zi da o zi nu , la trei zile mananca o friptura si la 5 zile tort de mere. Cat timp trece intre 2 zile in care Giacomo mananca paste,friptura ,tort de mere ?anca spune:

se dau doua vase  de capacitatea 5 litri si 7 litri cum putem obtine 4 litri de apa folosind doar aceste doua vase?

diana necu spune:

suma a trei numere este 2000.Daca adunam la numarul mai mare cel mai mic,obtinem1234,iardaca adunam la cel mai mic numar numarul mijlociu,obtinem numarul mai mare.Care sunt cele trei numere?

denisa spune:

doua persoane au cheltuit impreuna suma de 136 lei.aflati cati bani a avut fiecare,stiind ca raportul sumelor lor este egal cu 5 pe 12


noja andre spune:

bunicul vrea sa mute vinul dintr-un butoi de 600 litri in butoaie de 100litri si 50 litri

mihaela spune:

AJUTAIMA VA ROG LA PROBLEMA  maria are 5 bacnote a cate 10 lei iar alin are 3 monede a cate 1 leu  Cate monede si bagnote au in total ???

lia spune:

pentru a vinde o cantitate de banane in perioada de timp preconizata, trebuie sa  se vinda zilnic cite 40kg.In fiecare zi  sau vindut cu 20kg de banane mai multsi,astfel    toate bananele au fost vindute cu3 zile inainte de termen.Pentru cite zile era preconizata vinzarea bananelor?

malina spune:

perimetrul curtii unei scoli in forma de dreptungi este de 320 de m.aflati dimensinile dreptunghiului stiind ca lungimea este mai mare cu 10 m decat latimea

denisa spune:

a+b=88   a:b=3,4 aflati a si b


criss2804 spune:

Un teren in forma de patrat are latura cat 5/3 din cel mai mare numar scris cu cifrele 6 , 7 , 9 . Care este perimetrul terenului ?

nicoleta spune:

calculati un numar,stiind ca inmultindu-l cu 1,3 obtinem acelasi cu atunci cand il adunam cu 3,72

irina spune:

construiti un dreptunghi cu lungimea de 7,5 cm si latimea de 4 cm.Calculati perimetrul si area lui.

Diana spune:

|5^x-5|+5^2x=5

byanca spune:

un patrat are perimetrul 400 m . latimea unui dreptunghi este 2 pe 5 din lungimea laturii patratului . afla perimetrul drepunghiului , stiind ca lungimea este de 3 ori mai mare decat latimea lui.

alina spune:

cecece??? nu inteleg rad in hohote hahaha 

Raul spune:

Lungimea unui teren de sport este de 200m,iar latimea este o cincime din aceasta.

Cati metri alearga un sportiv ,daca inconjoara terenul de 2 ori?

ALEXANDRA spune:

intrun triunghi isoscel ABC cu AB congurient cu AC DETERMINATI MASURILE CELORLELTE DOUA UNGHIURI STIIND CA:a)m unghiului A EGAL CU 80 GRADE b) m unghiului B EGAL CU 30 DE GRADE c) m unghiului C egal cu45 grade d)m unghiului A EGAL CU 66 GRADE

cristi spune:

o gradina de legume are perimetrul de90 m.lungimea este de 4 ori mai mare decat latimea. pe cele doua lungimi sau plantat pomi fiecare la 4 m unul de altul

cati pomi sau plantat

?

alex spune:

x⊥y=2xy-6x-6y+21

x⊥y=2(x-3)(y-3)+3
x⊥x=11

antonio spune:

Fie punctele coliniare A1,A2,A3.....,A100 in aceasta ordine,astfel incat :A1A2=1 cm,A2A3=2cm ,  A3A4=3cm,....., A99A100=99cm. a)Determinati lungimea segmentului A1A60.                                                                                     a) Ddeterminati lungimeasegmentuluiA25A48.
   

criss spune:

3.Diferenţa a două numere naturale este 45.Scăzătorul este 5.Cât este decăzutul ?

alina spune:

o fabrica de incaltaminte a efectuat o comanda in 3 luni .In prima luna a executat o treime din comanda ,in luna a doua trei cincimi din rest ,iar in luna a treia 2860de perechi de incaltaminte .Cite perechi de incaltaminte au fost comandate ?

vanesa spune:

430 decametri =?m 

Andrey spune:

Calculați măsurile unghiurilor unui triunghi știind că sunt direct proporționale cu numerele 1,3 și 5

Liuba spune:

ce de grea

Larisa spune:

Dublul lungimii unui segment de dreapta [AB] este cu 3 cm mai mare decat o treime din lungimea acestuia. Aflati lungimea segmentului [AB].
VA ROG RASPUNDETI :( !

siava spune:

ce e de simplu!!!!!!!!!

cristina spune:

se considera triunghiul dreptunghic ABC m(unghiului A)=90 de grade a) daca AB=6cm si BC=10cm calculati AC,sinC, cosC tgB, ctgC b) daca AB=5cm si AC= 5radical din3 calculati BC sinB, cosB, tgC,ctgC. c) daca BC=25cm si sinC ,3supra5 calculati AB,AC,cosB, tgC. d) daca AB=6cm si cosB=1supra2 calculati BC,AC, sinC, ctgB. e) daca AC=12cm si tgC=1,25 calculati AB, BC, sinB, ctgB.

ioana spune:

ana are cinci mere si mananca 1 cate mere mai are?

banu ana spune:

calculati aria triunghiului ABC daca:AB=8 cm si CM=6 cm,F=pr ab C tpu

alina spune:

care este probabilitatea ca,arucand doua zaruri,sa obtinem doua fete insumand 7 puncte?

ELISA spune:

in triunghiul abc se duc inaltimea AD si bisectoareaAE stiind ca BD congruent cu DE  demonstrati ca mA <120 DE GRADE......

EU SNT ELISA SI TOCMAI MAM MUTAT IN ROMANIA DEOARECE ERAM LA SCOALA IN ITALIA SI IMI VINE GREU ACUM.............

Ana spune:

Va rog spunetimi un sfert plus 56 sa fie egal cu 200va rog mult mult

carolina spune:

Media aritmetica a 4 numere este egala cu 34.Care  sint aceste numere,daca se stie ca sint direct proportionale cu primele 4 numere naturale prime

alexandra spune:

Doua zecimi se scrie asa 2 supra 10.

alexandru spune:

daca te dai mare anyta ca sti asa multe probleme

rezolva tu asta! (ca sa sti are 13 cai de rezolvare!)

a+b+c+d+e=54
a;b= consecutive impare 
c;d;e=consecutive pare iar suma este 18
a=? b=? c=? d=? e=?
si sa scri si verificarea
andreea spune:

la o gradinita sa adus o cantitate de lapte .la micul dejunsa consumat 1 supra 3 din canitatea ,iar cu 2 supra 3 din rest sau preparat prajituri. daca au ramas 8 litri ce cantitate de lapte sa adus la gradinita?

Ana spune:

Un patrulater convex are 3 unghiuri direct proportionale cu 3,7,11 si diferenta dintre cel mai mare si cel mai mic dintre cele trei unghiuri este 80 .Aflati unghiurile patrulaterului .Faceti desenul .

maruta spune:

Mai daca sunteti asa destepti cu totii ce note luati la scoala ca aice aveti numai  note mari sunt sigura ca fiecare dintre voi a luat macar odata un 4 asa ca nu va dati mari ca raspunsurile voi... le gtasiti pe net si ziceti ca voi stiti  multe multe dar putine 

lavinia spune:

miemi plac problemele

Yumeko Mat spune:

Suma a 2 numere este de 3 ori mai mare decat diferenta lor.De cate ori este mai mare suma decat cel mai mic nr?

larisa spune:

determinati numerele a si b stiind ca a supra b =13 supra 4 si: a - b=27 a+b=34 5a+2b=41

claudia spune:

Un cos cu mere este impartit in 3 copii.Primul primeste jumatatea merelor plus jumatatea unui mar.Al 2 lea primeste jumatatea merelor ramase si jumatatea unui mar,iar al 3 lea peimeste din ce a ramas plus jumatatea unui mar.Cite mere au fost in cos?

Alina spune:

Fie functia f: RàR ,f(x)=ax+b sunt numere reale.  Calculati valorile numerelor a si b stiind ca f(2)=6  si  f(3)=8. Cine ma ajuta pliz ?:o3

giani spune:

Intr.o cutie sunt de 7 ori mai multe bile rosii decat albe.Daca se scot 12 bile rosii si se adauga 3 bile albe ,numarul bilelor albe va fi cat jumatate din numarul bilelor rosii.

anyta spune:

daca voi nu stiti asa probleme..........eu am luat locul 1 la toate olimpiadele si asa probleme is usoare fata de ce am rezolvat eu astea-s nicuri...........mai punetiva pe invatat ca oricum altceva precis nimic nu faceti

Alexiag spune:

Imi spuneti va rog cum se face aceasta problema? Doi frati au impreuna 41 de ani.Cand primul avea 11 ani,al doilea avea 6 ani. Cati ani are fiecare dintre frati?


gratiela spune:

afla deimpartitul si  impartitorul unei impartiri daca restul este 20 ,catul este 4 , iar suma dintre cat  ,rest ,deimpartit si impartitor este 679 afla numerele . va  rog faceti rezolvarea in maxim o ora .

Andrei spune:

Fiul este cu 25 de ani mai tanar decat tatal, iar tatal are jumatate din varstra bunicului.

Sa se afle varstra fiecaruia.

andreea spune:

Dacă dintr-un număr natural scădem jumătatea sa, din rest sfertul sau, iar din noul rest a treia parte, obţinem 56. Determină numărul iniţial.

Daragaia spune:

determinati numerele x,y,z,stiind ca ele sint direct proportionale cu 3,4 si 5,iar x+y=35

gabriella spune:

ba da nu tati nimik

florin spune:

cine ma ajuta si  pe mn sa fac 2 probleme cu marimi direct proportionale


Chriss spune:

deci... suma a doua numere naturale este 100 iar catul lor este 4. Afla numerele.

adelina spune:

determinati numerele a si b stiind ca a  pe 11= b pe 8 si:   a)a+b=76    b)a-b=0,9  c)3a +b=41

edi spune:

Daca copiiipe se aseaza cate 2 pe o banca,raman 8 copii in picioare.Daca se aseaza cate 3 copii pe banca ,atunci vor ramane 3 banci neocupate.Cati copii si cate banci erau??????????

David :) spune:

un numar este cu 28 mai mare decat altul.daca ipartim suma  celor doua numere la dif. lor obtinem catul 5 si restul 4.care sunt nr???????? nu stiu!!!!!! help me!!!!!!!!!!!!!!!1

andreea spune:

cum se rezolva asta?:afla numarul de 9 ori mai mic decat 3 si 6 

mariana spune:

ganditi ca si eu am o problema
Iuly spune:

Va rog!Am si eu o problema de facut...Problema spune asa: Un numar este de 5 ori mai mare decat celalalt. Aflati numerele,stiind ca diferenta este 824

stefan spune:

Cum se scrie doua zecimi? TE ROG

maricela spune:

georgiana spune:

elevii clasei a 3 au plantat 53 de pomi mari si peri.numarul  merilor este  cu 13 mai mare decat al perilor .aflati cati meri si  cati peri s-au plantat/

G3ORG3!!!! spune:

Doi elevi au impreuna 84 de marci postale.Primul are cu 35 marci mai mult decat a sasea parte din cat are al doilea.Cate marci are fiecare???

denisa spune:

  mariana spune ca vrea sa citeaca o carte u 8000 de pagini dar mai vrea una tot asa dar cu un catralion si nu stie sa o mai faca dar este inposibil si toti stim asata deci sunt comica da sau nu? al;egeti

mariuta spune:

la un magazin sau adus spre vanzare 100 kg cartofi. in prima zi sau vandut 13,250 kg, in urmatoarea zi de 2,2 ori mai multe kg decat in prima zi, iar in ziua a treia de 1,4 ori mai multe kg decat in adoua zi. cate kg cartofiu ramas?

cosmin spune:

suma a doua nr este 45 si este cu 9 mai mare decat diferenta dintre 54 si primul nr .care sunt cele doua nr.

aida spune:

nu stiu o problema....raportul dintre lungimea si latimea unui triunghi este de 3/2. daca perimetrul este de 40 cm, aflati dimensiunile lungimii si latimii....care ma poate ajuta va rog? problema de clasa a 6-a


lidutza spune:

stefan a parcuts 300m cea ce reprezinta  5/9 (5/9 este o fractie cinci pe noua)din toata distanta de la casa pina la scoala. LA ce distanta de scoala locueste stefan?       VA ROG AJUTATIMA URGENT!!!!

cristina spune:

Buna! cum se facea suma: 11 la puterea 100 +11 la puterea 101+...11 la puterea 199? 

neacsu iul spune:

un numar este cu 16 mai mare decat alt numar.sa se afle numerele,stiind ca suma lor este 86.             vreau problema prin rezolvare grafica

adela spune:

in clasa sunteti

raul spune:

Intr-o urna sunt  50 de bilegalbenesi verzi Aflati cite bile sunt din fiecare fel daca probabilitatea de a extrage o bila galbena este 0,4petru spune:

nu stiu o problema

lucian vrea sa insamanteze gazon,pe o suprafata de teren ,pt 1m=10 euro

x=?

AB//DE,AB=4,DE=3,Aparcelei=24m2

roxana spune:

andrei este mai mare decit tudor cu un an iar marian este cu doi ani cu citi ani este mai mare marian decit tudor

gaby spune:

imultind varstele a patru copii obtinem nr.36. Aflati varstele acestora stiind vca suma varstelor lor este14 r. clasa 4

cristina spune:

suma a doua numere este 312 daca le imparti unul la celalant   obti  2 rest 12

krisa spune:

ok

krisa spune:

naspaaaaaaaaaa


albert spune:

afla numarul cu 218 mai mic decat cel mai mare nr natural din 4 cifre

Gabriela spune:

cum vad rezolvarea?


Gabriela spune:

suma a doua numere este 12 iar daca se imparte unul la celalalt se obtine catul 2 si restul 12.Aflati numerele!!va rog sa ma ajutati si pe mine putin.multumesc anticipat

Arthur spune:

Salutare! Am si eu problema urmatoare: Suma a trei nr naturale este252.Catul dintre primele doua nr este 2 si restul 12 iar ultimul este jumatatea sumei dintre primele doua. Care sunt cele 3 numere? Mersi mult!

Emilia spune:

{[1+(3+35):]+[(6-2x2):2]x10}:2=14va rog sa-mi dati raspunsul


ramona spune:

aflai diagonala unui patrat care are perimetrul 36radical din 2

elena spune:

ce inseamna jumatate


mihaela spune:

fie abc un triunghi.puncyul d sa apartina lui bc,astfel incit ad perpendiculara cu bc si bd congruenta cu dc. emonstrati ca triunhiul abc este isoscel. demonstrati ca ad este bisectoarea lui bac

alex spune:

suma a doua numere este 326.adunand dublul primului numar cu triplul celui de-al doilea,se obtine 841.afla numerele

cristina spune:

scrieti   cate    patru    numere  de   patru   cifre ,  care   sa   fie:

1. multipli  de   2,  dar   nu   de5;
2. mutipli  de  5,dar nu   de 2.

gdgfggggff spune:

de ca dauneaza compiterului ? de ce?e

ADI spune:

XDD

rodika spune:

x - 8 supra la x + 5 este mai mic ca 0

francisca spune:

deimpartitul este105 iar impartitul este 7.afla catul.

karola spune:

ma ajuta si pe mine cineva cu problema cu media artemtica a lui a si b acolo de la karola va rog frumos

Aliona. spune:

de aflat lungimele laturilor unui romb cu diagonalele de 42 si 54..

madalina spune:

Diferenta dintre triplul patratului unui numar natural si acel numar marit de 20 de ori egala cu 7. Determinati numarul.

Emyl spune:

Jumate din ele sun foarte usoare

dima spune:

O ferma avicola despune de 24 aviatoare fiecare pentru 925 oua stiind ca in perioadala fiecare100 oua se perd 5

masrina spune:

x la puterea 2=3x=4


Adrian spune:

In doua lazi sunt struguride aceeasi calitate.Strugurii din prima lada valoreaza 88 de lei , iar cei din a doua lada 100 de lai. Stiind ca in a doua lada sunt cu 3 kg mai mult, aflati cate kg de struguri sunt in cele doua lazi.

georgiana spune:

[(1 supra 14 +1 supra 21)impartit la5 supra42] inmultitcu 0,(3)impartit la1 supra 6. plizzzzzzzzzzz ajutor

oana spune:

sa se afle doua numere care au suma 204, stiind ca unul din ele este de 5 ori mai mic decat celalalt\


tgfj

karola spune:

Calculeaza media arimetica a numerelor: a=2/5+3/6+4/7+5/8+...+47/50 b=8/5+9/6+10/7+11/8+...+53/20 (/ inseamna supra)

nicolle spune:

camelia spune:

suma a 3 numere este 6837. afla nr stiind ca suma primelor doua este 2702 iar sum ultimelor doua este 5107.

marya spune:

cum intru la probleme?

Mădălina spune:

Un termen al adunării este de 6 ori mai mare decât 459 și suma este 20 460. Află celălalt termen.

paul catal spune:

mi se da cel mai mare divizor comun a doua nr si produsul lor, cum aflu numerele?  a x b=6912   (a,b)=48maria lori spune:

cate zerouri are la sfarsit nr A=1,2,3..........60 justificati raspunsul

Andrei spune:

 calculati suma tuturor nr de 3 cifre  care impartite la 31 dau restul 13

Laura spune:

as dori si eu rezolvarea la:35x5-54:X x 4=139

gaby spune:

la un depozit sunt 900 de arbusti ornamentali.Dintre acestia ,s-au vandut de doua ori cate 230 ,iar  restul s-au asezat in mod egal pe cele 4 rafturi .Cati arbusti sunt pe fiecare dintre cele 4 rafturi?


larisa spune:

mama areb 20 de cuti de lapte le lasa afara si se fura 5

fhr spune:

7 supra 4 ]

mihaela spune:

ajutatima va rog

Auras spune:

cat face 234.234-234.233

andreea spune:

as dori si eu rezolvarea la probleme:sa se afle toate numerele mai mici ca 95 si mai mici decat 120 , care impartite la un numar de o  cifra dau restul 8.

andreea spune:

as dori si eu rezolvarea la probleme:sa se afle toate numerele mai mici ca 95 si mai mici decat 120 , care impartite la un numar de o  cifra dau restul 8.

Dumitrofle spune:

(an), an=2n+3
               4n-1
Sa se scrie a2,a4,a7,an+5
sunt termeni ai sirului 33, 115, 6n+7.                 
                                    59  225  12n+7
Monotonia si marginirea sirului

tryrtyyt spune:

pt fiecare din concruentele urmatoare  scrieti lista celor 6 perechi de elemete corespunzatoare concruente   a) triunghiul A B C concruentcu triunghiul F G H

any spune:

dederminati a,b,c,d,e numerele naturale stiind ca x=2 este solutia pentru toate ecuatiile de mai jos: x+a=13,3x+b=11,5x-c=2,4.(2x+6)-d=28,e.x+8=16 cine stie sa imi trimita un mesaj de idiul urmaror:bebuliliana_colentina

mady spune:

eu vreau rasp la probleme, ohh ce mai site uri!! :(;(:(:(

bianca spune:

numerele 100;1.000;10.000 ca produse de doua numere naturale

andreea spune:

care este  natura patrulaterului determinat de mijloacele laturilor unui patrulater convex?

va rog ajutati-ma


marina spune:

catul unei impartiri este 24, iar restul este 5.afla deimpartitul stiind ca impartitorul este cu 18 mai mic decat catul.va rog ajutatima

tandalache spune:

 • andrei are de 4 ori mai multe cuburi decat mihai ,adica 60de cuburi .cate cuburi are mihai . scrieti datele problemei sub forma nui ex si rezolvati problema cu plan.

AnnK spune:

Se da cubul ABCDA'B'C'D' cu muchia AB=8cm.Aflati: 

a)distanta de la B' la dreapta AC;     
b) tangenta unghiului format de dreapta AB' cu planul (BDD');     
c)masura unghiului format de dreptele  BC' si CD'.   

silvia spune:

ct face radical din 160

daniel spune:

un triunghi cu perimetrul de 62 cm are laturile exprimate prin numere naturale consecutive.Aflati lungimile laturilor acestui triunghi

narcisa spune:

 1. frumos foarte fain      si inca ceva cel mai tare sistem din lume

simona spune:

Media aritmetica a doua nr. naturale este 24 , IAR CEL MAI MARE DIVIZOR COMUN ESTE 4.SA SE AFLE NUMERELE

ALEXANDRA spune:

DAR DATI SI VOI TESTE UNDE SA LE PUTEM REZOLVA SI SA NE SPUNETI NOTAAAAAA!!!VA ROG

niruna spune:

care sunt numerele pt divizilibitate pt 100

Daryus spune:

Fratilor care mama drp e rasp la problema asta Aflati nr naturale impartite la un nr de o cifra care dau catul 12 si restul 5 plz ajutazima ca sa mor de stiu :X

Andreea spune:

media aritmetica a patru numere naturale e 8. Calculatii madia aritmetica a primelor doua numere stiind ca media aritmetica a ultimelor doua numere este 6

ana spune:

prisma trunghiulara regulata dreapta ABC A PRIM B prim c are latura bazei egala cu 12 cm si muchia laterala agala cu 12 radical 2 cm.aflati:  a) masura unghiului dintre dreptele a prim c si bc prim
ღ ana ღ ღ: b) tangenta unghiului  format din dreptele A Cprim si BB prim
ღ ana ღ ღ: o sti face?

deniz spune:

fie triunghiul abc dreptunghic cu masura lui a egala cu 90 de grade. se noteaza D simetricul lui A fata de B si cu E simetricul lui A fatade C.daca M apartine lui DE astfelincat DM congruent cu ME, atunci aratati ca AM congruent cu BC 

adina spune:

nu ma ajuta cu nimic 

Andrei spune:

Diagonala AC  A ROMBULUI ABCD ARE 13 CM ,IAR PERIMETRUL ROMBULUI ESTE 52 CM . AFLATI MASURILE UNGHIURILOR ROMBULUI

denis spune:

mama si-a cumparat o haina de blana pe care a dat suma de 9750000 lei in bacnote de 500000 lei si 50000 lei in total 105  bacnote .cite bacnote de fiecare fel a dat pt. a achita costul hainei ?

adrian spune:

demonstrati ca complementul unui unghi  e unghiul nul,daca unghiul e congruent cu suplementul sau.

elena mari spune:

buna eu sunt elena!te rog ajutama si  pe mine sa rezolv problema asta:stiind ca a-b=7 si
2a-b=29,atunci a=............ si b=.............  


multumesc!!!!

robert spune:

calculati5a+7b+c daca 4a+7b=840 si a+c=120


SANDU spune:

 O piramida triunghiulara regulata este sectionata cu un plan paralel cu baza dus la mijlocul inaltimii. sectiunea obtinuta este un triunghi echilateral cu latura de 12 cm.calculati aria bazei piramidei date.MA PUTETI AJUTA CA NU STIU!!!!

Tudor spune:

 • Cum se rezolva o problema la matematica[geometrie]?de genul cu dreptunghi,patrat,romb,etc...!!!


Cezara spune:

laturile unui triunghi au laturile 5,8 si 11.

Un unghi asemenea cu el are perimetrul 60.
( Ma puteti ajuta va rog :o3 !! ca nu stiu :(  )

oana spune:

Media aritmetica a 3 nr. este egala cu 12,iar media primelor doua este 10.Calculati al 3 nr.

.......... spune:

cu cat este egal un ar?(cat mai repede posibil raspuns)

roxana spune:

media aritmetica este 24.calculatinumerele stiind ca prin impartirea lor obtinem catul 3. cine stie sa rezolve asta

georgia spune:

deimpartitul este numarul din care se imparte

un alt numar ex:36:6=6  deimpartitul este 36

maria spune:

radical din 1234 cine stie cat e???????//

denysa spune:

ii si usor da si greu  dar ne ajuta 

iulia spune:

doau unghuri sunt suplementare si congruente.care este masura lor?dar daca sunt complementare si congruente? vreau su eu rezolvarea rapid!

alexandra spune:

In curtea unei femei pe nume doamna maria se aflau gaini dar nustim cite daca erau 19si 78 , porci  tot nustim cite dar erau 4 si 19 si  rate tot nu stim cite dar erau42 si19 .Cite pasari sint in curtea doamnei maria

deqw spune:

un romb are un unghi de 120'(grade) diagonala mica este de 8 cm.Calculati perimetrul rombului.

Nume(obligatoriu) spune:

frumos  acceptabil

robert spune:

 1. ce inseamna deinpartitul

alexandra spune:

In paralelipipedul dreptunghic ABCD A'B'C'D' stabiliti pozitia : dreptei AD fata de planul (BDC) , dreptei BC fata de planul ( A'B'C') , dreptei AB fata de planul (BCC')


.......... spune:

e foarte greu la matematica

Maria spune:

in triunghiul ABC,cu [AB] congruent cu [AC],se considera punctul M apartine (AB),astfel incat AM=1 pe3AB. ducem MN paralel cu AC,N|| || AB ,P apartine 
(AC)
a) Demonstrati ca patrulaterul AMNPeste paralelogram;
b) Daca AB=12cm, atunci calculati lungimea perimetrului patrulaterului AMNP.

adriana spune:

abcd este un romb. daca m(unghiului BAD)=60° si BD=3cm aflati perimetrul rombului

Burn Lovee spune:

2 la puterea 14 x 2 la puterea 10-3 la puterea 40 : 9 la puterea 14

alexa spune:

 daca x +y=8si y+2z=25, calculati: 1.5x+13y+16z=?

2.3y-2x+10z=?
3.7x+10y+6z=?
4. 4(2z+y)+3x+3y=? ma ajuta cineva???????

Ana-Maria spune:

Nustiu cum sa pun numerele la rind

olivia spune:

la o florarie,sau adus 73 de garoafe si 27 de trandafiri.Dintre toate florile,6 sunt albe,ear restul -rosii.Cite flori rosii sunt?

LAZARIOANA spune:

ADUNIND DESCAZUTUL CU SCAZATORUL SI CU DIFERENTA OBTINEM 2000.CARE ESTE DESCAZUTUL

cornelia spune:

perimetrul unui romb estede 16 cm iar lungimea diagonalei mai mici este 4 cm.Determinati masurile unghiurilor rombului

alex spune:

determinati masurile unghiurilor unui patrulater convex stiind ca acestea sunt direct proportionale cu 2,3,7 si 8

irina spune:

x+2y=9 si 3x+5y=23 sa se calculeze 4x+7y

iulian spune:

care sunt numerele care se pot scrie cu doua cifre succesive

stefanione spune:

4/3*2/6+2/4*2/1 va rog ajutati ma plis

evelincik spune:

andreea spune:

tot nuj cum sa rezolvv  probllemme pe nettt

madalina spune:

buna

mistoo

Ady spune:

Perimetrul unui romb este de 14 cm, iar L diagonalei de 4 cm.Determinati mas unghiurilor rombului

robert spune:

dati exemple de numere care au cel mai mare divizor comun egal cu:6

tina spune:

gabriela spune:

gaseste nr natural de forma a b c d stiind ca cira miilor este trei cifra sutelor zecilor si a unitatilor reprezinta nr natural par cosecutive cresctoare suma cifrelor nr a b c d este 21

ajutorrrrr spune:

va rog sa ma ajutati 3A+4B+2C=4B A,B C=NR PRIM

marcela spune:

Ce cantitate de hidrogen se obtine prin tratarea a 810g aluminiu cu acid clorhidric?

paula2001 spune:

cu cat este mai mare cel mai mic nr natural impar de 6 cifre diferite si cel mai mare nr de 5 cifre?

Elle:* spune:

Va rog ajutatima shi p mn la o problema spune asa :Suma a doua numere prime este 99. Aflati numerele

roxana spune:

nr.naturale sub forma desuma de produse

Issa spune:

Ajuta-ma te rog!

Cate zerouri are numarul egal cu produsul numerelor naturale consecutive de la 1 la 10 inculiv?Dar al numerelor consecutive de la 4 la 15 inclusiv ?

dani spune:

Aflati cel mai mare nr. de trei cifre care impartit la 99 da restul 77

Emiii xD spune:

|2intregi3/4|-|-4|+2x|-1-5/8| 3\4=3 pe 4 | |= modul ajutati-ma si pe mine,va roggg:o3

Mishka spune:

Ajutatima va rog!!
  Intro clasa sint de 3 ori mai multe fete decit baieti.Pot fi 34 de elevi in aceasta clasa?Dar 36 de elevi?Care trebuie sa fie numarul de elevi pentru ca problema  sa aiba o solutie?Gasiti citeva variante de raspuns!.

raul spune:

care este cel mai mare nr natural cu 2 cifre diferite ,doua cate doua mai mari decat 

a 2395
b 226
c 1100
d 1001
e 333

ana spune:

Va rog ajutati-ma cu o rezolvare
Aflati cel mai mic multiplu al numarului 5 care , impartit la 23 da restul 22 si impartit la 29 da restul 28

ana spune:

Va rog ajutati-ma cu o rezolvare
Aflati cel mai mic multiplu al numarului 5 care , impartit la 23 da restul 22 si impartit la 29 da restul 28

adriana spune:

Ce nr. trebuie scazut din 81 pentru a obtine catul numerelor 21 si 3?

Ioana spune:

aflati citul stiind ca deimpartitul e 1345 impartitorul 31 si restul 12 

gabitza spune:

sa se afle x...:x-3,5=4,2:0,7....care ma ajta plz?

macaie spune:

care este cel mai mare nr natural format din 3 cifre?si cat ar fi rezultatul daca se inmultesc intre ele numerele in progresie geometrica ? poate sa ma ajute cineva?

adelina spune:

un croito cumpara intr-o zi 3,7 metri de stofa,iar a doua zicu 2,7 merti mai mult cat costa stofa cumparatain cele doua zile daca un metru de stofacosta 25 lei

anastasia spune:

va rog frumos datim raspunsul. 

Aflati doua numere naturale,stiind ca :
a) au suma 984,catul 3 si restul 4;
b) au diferenta 725, catul 9 si restul 5 

Alexandra spune:

Determinati numerele naturale x, stiind ca:

A)7-(18-12):6=[8-3*(9-7)]*x=
B){[(2x+50):250+460]:461}:462+462=463.

Alexandra spune:

buna tpu...va rogg mult dau funda+ vot:D...imi pteti spune rez la un ex = Determinati multimile A ={x apartine lui N| fractia 15 supra x+7 fractia apartinand nr n} si B={x apartine lui N|fractia 12 supra 2x+3 aartinand lui N} va rog ajutatima

bilet spune:

am si eu o problema dak puteti sa ma ajutati ..
 sa se determine inversaa functiei bijective f:(0,infinit)-(1,infinit),f(x)=x patrat +1
 

flavia spune:

adi spune: aflati valoarea lui x din 77-(7+x:7):7=7 x=3681

IcE M@N spune:

Este cel mai tare joc nu chiar asa dar este interesant.Til recomandez si tie.


iuliana spune:

Perimetrul unui dreptunghi este de 144cm.Lungimea este de 3 ori mai mica decat dublul latimi.Aflati dimensiunile dreptunghiului!........ ma ajuta cineva k nu stiu sa o fac de nici un fel!!

stefan spune:

1elev are de rez. 50 ex. in prima etapa a rez. 12 0/0 din ele cate a rez. si cate mai are

danyy spune:

se da dreptunghiul ABCD cu aria=24cm si perimetru 20cm.se cere laturile dreptunghiuluiIulia spune:

 Diferenta a 2 nr =70!!!  Impartind nr. mai mare la nr mai mic , obtinem catul 8 si restul 7!!!      

Ramona spune:

 Diferenta a 2 nr =70!!!  Impartind nr. mai mare la nr mai mic , obtinem catul 8 si restul 7!!!      

andrei spune:

 1. un patrulater comvex unul dintre unghiuri este egal cu media artimetica acelorlalte trei tiunghiuri.aratati ca acest unghi este unghi drept?

andreea spune:

suma dintre sfertul unui numar si jumatatea lui este 6.Care este numarul?

mihai spune:

descompunetiin produsdusde douanumere numerele 6;12;18

danuta spune:

ana si dan au rezolvat probleme la matematica.in timp ce dan rezolva 4 probleme ana rezolva 5 probleme.cate probleme a rezolvat fiecare daca in total au rezolvat 108 probleme?

raluca spune:

cine ma ajuta la niste execiti ???


raluca spune:

intre 11 si 19 se gasesc ... ne impare

..a spune:

se dau 2 numere naturale .primul impartit la al 2-lea da catul 5 si restul 2 .suma lor este 50.aflati cele 2 nr 

Adina spune:

cine ma ajuta  la niste exerciti?

elena spune:

                                                  

victor spune:

IN TRIUNGIUL ABC AB = 24 CM AC=32CM BC= 40 CM DE(AB) AD=9CM SI DE PEPENDICULAR BC EE(AC) CL PER ADE?

bianca spune:

suma a trei numere este 72454.primul numerele este de trei ori mai mic de cat aldoilea si de 4 ori mai mare decat al treilea . calculati numerele

Dana spune:

efectueaza inmultirile:
a) (3x+2y)(4x+5y)
b) (6x+4y)(3x-y)
c) (7x-4) la puterea a 2-a
d) ( 4x+3) la puterea a 2-a

adi spune:

aflati valoarea lui x din 77-(7+x:7):7=7

mada 11ani spune:

numarul care impartit la 7 da catul 10 si restul 3 este.... nu stiu ajutatima

iordanica. spune:

FOLOSIND DOAR CIFRELE DATE, FARA A LE REPETA. NR 937102.

Ctalin spune:

x supra 3 plus 2y totul la 3   healp me  ca am uitat cum se fac :(

Ctalin spune:

x supra 3 plus 2y totul la 3   healp me  ca am uitat cum se fac :(

yonel spune:

daca 3 kg de mere costa 7 lei atunci cit costa 6 kg de mere?

stefan spune:

cine imi rezolva si mie problema asta d matematica suma a 2 numere este 1200 aflati numerele stiind ca unul din ele este de 3 ori mai mic decat celalalt

diana spune:

media aritmetica a 3 nr este52,iar numerele sunt direct proportionale cu 2;3si5.Sa se afle aceste numere.:D


nicotete spune:

SA SE AFLE X-UL DIN              [X:2+(95+165:11)*2]:4=160                       EGALITATEA?                                                                                                      

MIRUNA spune:

va rog ajutatima si pe mine ! a=135+2+4+6+8+10+.....+268 b=(2laputerea100-2 la99-2la98):16la 6 sunt patrate perfecte

sebi spune:

aflati lungimle laturilor unui dreptunghi știind ca perimetrul este 64 cm iar latimea este de 3 ori mai mica decat lungimea.Care este aria?

madalina spune:

numarul care impartit la 17 da catul 53 si restul 5

dolores spune:

un tata lasa mostenire celor trei fii ai sai.fiul cel mare primeste cu200 lei mai mult decat mijlociul, iar acesta cu 100 lei mai mult decat cel mic.sa se determine suma celor trei fii.

Alina spune:

Un perete de 8.5 m2 al undei bucatarii urmeaza sa fie acoperita cu placi de faiatnta cu latura de 1 dm.Placile sunt ambalate in cutie,in fiecare cutie sunt 50 de placi .Stiind ca 1m2costa 50lei.Aflati cite cutii sunt necesare pentru aceste perete?Care este pretul lot?

Irina spune:

afltai cel mai mic numar natural care impartit pe rind la 14,21,49 da de fiecare data rstul 3 si citul nenul


Agnesa spune:

Suma a 3 numere in progresie aritmetica este egala cu 12,daca se adauga fiecaruia raspectiv numerele 1,2,11 se obtin 3 numare in progresie geometrica. Sa se afle aceste numere.

Diana spune:

Intr-un magazin, 7 ladite d aceeasi marime contin 56kg de piersici.
 Cate ladite au ramas pline , daca s-au vandut de 3 ori cate 4 kg si de 4 ori cate 5kg de peirsici?

Valentin spune:

 1. calculati expresia radical din 3,6/  la radical din 3 * radical din  48 /la radical din 10.                                                                                          Va rog frimos ajutatima .

adelina spune:

scrie numerelea imparea:

de la 1.520 la 1.530


ana spune:

.....Pentru 4 manuale si 15 caiete s-au platit 530lei.Iar pentru 3 manuale si 10 caiete 360lei.La ce pret se vind manualele si caietele?

ioana spune:

din toti pomii din livada sunt meri jumatate din ceilaiti pomi sunt peri iar restul de 8 ciresi cati pomi sunt in livada?

maria spune:

numarul care impartit la 5 da catul 4 si restul este....

cornelia spune:

cornelia spune:

;ana ii da lui maria 100 lei si ii spune ca trebuie sa cumpere 100 de pasari: curcani costa 5 lei , gao singura gaina cu 1 leu , si pui de gaina cu 0,5 bani.                                                                    1.cati curcani cumpara maria?                                                                                                          2.cati pui de gaina cumpara?                                                                                                        3.cate gaini cumpara maria?                           

cornelia spune:

;ana ii da lui maria 100 lei si ii spune ca trebuie sa cumpere 100 de pasari: curcani costa 5 lei , gao singura gaina cu 1 leu , si pui de gaina cu 0,5 bani.                                                                    1.cati curcani cumpara maria?                                                                                                          2.cati pui de gaina cumpara?                                                                                                        3.cate gaini cumpara maria?                           

Nume(obligatoriu) spune:

intr-un cos sunt de trei ori mai multe banane decat mandarine. daca adaugam 4 fructe de acelasi fel, atunci numarul bananelor va fi de 5 ori mai mare decat al mandarinelor. cate fructe de fiecare fel au fost initial in cos?

bella spune:

fie triunghiul ABC  , D mijlocul laturii  AC si E simetricul  lui B fata de D dem k AB  congruent cu  CE

flory spune:

eu as vrea sa imi fac un cont dar nush cum?

daniela spune:

Ajurorr!!problema este asa:Aflati suma numerelor naturale de trei cifre identice pare.

Florin spune:

Sal , care ma poate ajuta cu o problema de matematica .problema e cam asa:un numar este de 4 ori mai mare  decat altul,iar suma lor este 795.aflati diferenta numerelor .

dj GLI7CH spune:

fractia 7 scrisa ca fractie cu numitorul putere a lui 10 e...............? --------- 25

da GLI7CH spune:

barba am nevoie de ajutor::::::::::nr. natural pentru care:::3+x(totu` supra 5) <1 este.....?/ cum drq so rezolv??????

Georgiana spune:

in triunghiul isoscel ABC cu baza [AC] si masura unghiului B=36 de grade,se considera bisectoarea [AD,D apartine (BC) a unghiului A. Sa se demonstreze ca triunghiurile ADC si ABD sunt triunghiuri isoscele

yo spune:

daca ARUNCAM UN ZAR,PROBABILITATEA  CA PE FATA DE SUS SA AOARA UN NR. PAR ESTE.....?

Florentin spune:

un card de gaste se inte\alneste pe drum cu o gasca singura gasca cea singura zice:hai noroc mai o suta de gaste.conducatorul cardului zice:nu suntem o suta de gaste in card.dak am fii inca pe-atatea si-nca pe jumatate si-nca pe sfert si cu tine atunci am fii o suta.cate gaste erau in acel card?

alexandra spune:

intr-o tabatra trebuiau sa fie145 de fete,iar baieti cu45 mai putini. Au lipsit 15 baieti si 20 fete. Citi copii au ramas in tabara?

dani spune:

cf ba  ce comentati

larisa spune:

ajutatimaaaaaaaaaaaaa

lary spune:

suma dintre un numar natural si jumatatea sa si dublul sau este 140.aflati numarul . da cand naiba iti da raspunsu???

bbbbbbbbbb spune:

andrea spune:

care dintre voi ma ajuta la o problema

petrus spune:

Daca un numar natural a  se imparte la un numar natural  b  se obtine catul 6 si restul 16. Calculati 3a-9b-35, stiind ca a este cel mai mic numar natural cuprins intre 150 si 200.

elena spune:

xz+yz,stiind ca x+y=24 si z=10

iuliana spune:

(a+c) (3a+2b+3c),stiind ca a+b+c=25si 2a +b+2c=52

iulia spune:

xz+yz,stiind ca x+y=24 si z=10

ralucutza spune:

ma enerveaza matematikagfdmhgkh6tfygfjhyujtytiu,guhk               nu mai stiu sa scriu din cauza matemate 


ana spune:

produsul varstelor a trei frati e 25.afla varsta fiecaruia stiind ca doi frati sunt gemeni,iar cel mic e in zodia Gemeni

tania spune:

din cei 27 elevi sint prezenti 24.Calulati procentul prezentilor la lectie

Maria spune:

Media aritmetica a masurilor unghiurilor exterioare ale unui triunghi este egala cu?

Maria spune:

Media aritmetica a masurilor unghiurilor exterioare ale unui triunghi este egala cu?

ramy spune:

masura unghiului la centru a unui sector de cerc, a carui arie este a zecea parte din aria cercului din care provine sectorul este egala cu...? imi puteti spune si mie dar si cum ati facut plizz rpd ugent! ms 

liliana spune:

in patratul abcd fie m si n  mijloacele laturilor bc si dc.demonstreaza ca mn paralel bd

Radu sebas spune:

sa se calculeze triunghiul unui poligon A,B,C,D AC=2 ,masura unghiului BAD =120 GRADE AD = RADICAL DIN 3

rodica spune:

perimetrul unui dreptunghi este de 48 m.Lungimea sa este de 2 ori mai mare decat latimea.aflati aria dreptunghiului

denisa spune:

sa se rezolve inecuatiile;

a) x-15<-17
b)y+13<-13
c)-7z<8
d)4t<-16
e)u:(-5)<-20
f)v:3<-22
g)-5x+6<0
h)+7y-11<-19

plzzz AJUTOR:(((

Iulia spune:

o latura a unui dreptunghi are masura de 4 ori mai mare decat a celeilalte. calculeaza masurile laturilor in cazul in care perimetrul dreptunghiului este: a) 650 cm; b) 100 m; c) 340 dam. Ajutatima!

Gaby spune:

Salut puteti sa ma ajutati?:Intr-o Fabrica lucreaza in trei schimburi 1200 de salariati.In schimbul de dupa-amiaza sunt de doua ori mai multi salariati decat in cel de noapte,iar in schimbul de dimineata cu 400 de salariati mai mult decat in cel de dupa-amiaza.Cati salariati lucreaza in fiecare schimb?:(

Gabriela spune:

buna, puteti sa imi rezolvati: Ionel are 2 bancnote a cate 10 lei si doua monede a cate 10 bani. Cati lei ii mai trebuie pentru a cumpara o carte care costa 100 lei? Viorel are 100 lei. Mama il roaga sa cumpere: un kg. de mere de 6 lei, doua kg. de pere a 7 lei, trei iaurturi a 2 lei fiecare si un borcan de miere dde 20 lei. Ce rest ii aduce el mamei? Intr-un cos sunt de trei ori mai multe banane decat mandarine. Daca adaugam 4 fructe de acelasi fel, atunci numarul bananelor va fi de cinci ori mai mare decat al mandarinelor. Cate fructe de fiecare fel au fost initial in cos?

sweet_geo1 spune:

este un super site

ana spune:

 • Buna sunt Ana. nu stiu o problema Ajutati-ma!Va rog frumos.

ana spune:

un dreptunghi poate fi impartit in5 pătrate egale cu latura de 3 cm        care este perimetrul dreptunghiului

ana spune:

e tare situl

Emma spune:

1 pe sin de10-radical din 2 pe cos de10= 4

Dana spune:

Daca marim latimea unui dreptunghi cu 13 cm obtinem un patrat cu perimetrul de 96 cm.Care este perimetrul drepunghiului? Ii bine daca scriu:P dreptunghi=96-13,=83 ,=83:2

maria spune:

perimetrul curtii unei scoli , in forma de dreptunghi ,este de 320 m . aflati dimensiunile dreptunghiului , stiind ca lungimea este mai mare cu 10 m decat latimea .

lola spune:

cum se face acest exercitiu?:determinati lungimea si latimea unui dreptunghi exprimate prin numere impare consecutive stiind ca perimetrul este de 86 cm?

denisa spune:

is usoare problemele ca la incalasa 1:P:P:P:P

diana spune:

renate spune:

nu stiu cum sa rezolv raportul:Daca 5x/6y=0,3125,atunci valoarea raportului 19x-7y/5x+3y=?

boerescu a spune:

vreau sa imi raspunzi prin desenat la urmatorul exercitiu:desenati un partulater ABCD si o dreapta d care sa intersecteze latura [AB] in N,semidreapta (CB in P si semidreapta (CD in Q.

Emi spune:

sunt probleme de gradi ? sunt usoare .

diana spune:

Se da patratul ABCD, iar M si N mijloacele laturilor AB si AD.

Daca AB=4 cm  si BN intersecat/reunitCM=P, demonstrati ca triunghiul BPM este dreptunghic si calculati PB si PC.

KIRA spune:

vreau ajutorrrrrrr la mate.AJUTOOOOR

Myha spune:

consideram numarul a=2011,(2011).Determinati  zecimala de pe locul 2011.


DRTYFY spune:

HELLO WHAT ARE YOU DOING?

blonda spune:

cat fac 1234x543 si cat fac 234575x3212

lili spune:

ajutor

Carrla spune:

Fie un triunghi isoscel ABC ,incat AB=AC=8cm.Mediatoarea laturii [AB] intersecteaza dreapta BC in E.Daca perimetrul triunghiului AEC este 17,5,calculati EC.

ioana spune:

John are 12 ani, adica este de 3 ori mai mare decat fratele sau. Cati ani va avea John cand va fi de 2 ori mai mare decat fratele sau?

catana spune:

salut

teodora spune:

afla perimetrul unui triunghi echilateral,stiind ca latura acestuia este de 8 cm

teodora spune:

afla perimetrul unui triunghi echilateral, stiind ca latura acestuia este de 8cm cine stie sa o rezlove plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

madalina spune:

elevii unei clase se pregatesc sa plece in excursie.deocamdatalipseste o sesime din efectivul clasei.cati elevi sunt in clasa daca dupa ce a mai plecat un elevnumarul celor ramasireprezinta patru cincimidin efectivul clasei?

Calin spune:

Reprezentati intr-un sistem de axe ortogonale punctele A(7,-5), B(3,11).Calculand distantele AB,AM,MB , stabiliti daca M(5,3) este mijlocul segmentului[AB]

Raluca spune:

Intr-o livada s-au plantat 320 de pomi, din care 5 supar 8 sunt pruni,4 supra 5 din nr prunilor sunt meri,iar restul sunt peri.Cati peri sunt in livada? Ajutatima pliz ca nu stiu

adrian spune:

dupa ce am citit 3pe 8dintro carte raluca a observat ca mai are 80 pagini.cate pagini are cartea????????????????

Denis spune:

Cristina si Silviu au economisit bani pentru o excursie.Cristina e economisit de patru ori mai mult decat Silviu,iar diferenta dintre sumele economisite este 15 lei.Cati lei au economisit fiecare?

andreea spune:

ioana are 22 de mere.fratele ei are de 20 de ori mai mult decat ea.cate mere are fratele ioanei?

lori spune:

a+b+c=18 a-b=2 b-c=2 a,b,c=?

daniel spune:

daca adi ar avea cu 36 de lei mai mult decat are ,atunci ar avea de 2 ori mai multi lei decat cristi ,iar daca ar avea cu 72 de lei mai putin decat are ,atunci ar avea jumatate din suma lui cristi. cati lei are fiecare copil ?

Razvan; spune:

Lol usor

alina spune:

in doua cuti sunt la un loc 820 creioane.daca din prima cutie sar lua 41 creioane si sar pune in a doau cutie,atunci in prima ar fi de 3 ori mai multe creioane decat in a 2 a .cate creioane sunt in fiecare cutie?

noemi spune:

suma a trei  nr este 693 al doilea nr este dublul primului si jumatatea celui deal treilea 

emanuel@yahoo.com spune:

cum se rezolva .Ma a 2 nr este 4,5.Care este diferenta lor daca un nr este de 2 ori mai mare ca celalat


Ady spune:

DACA STIM DIMENSIUNILE UNUI PARALELIPIPED DREPTUNGHIC EGALE CU 9CM,12CM,20CM ,ATUNCI LUNGIMEA DIAGONALEI PARALELIPIPEDULUI ESTE EGAL CU ?

diana spune:

SImplu vrei sa ti-o reyolv.

andrei spune:

Doua numere au suma 62. Daca le impartim, obtinem catul 7 si restul 6. Care sunt numerele.

ane spune:

ajutatima la o prob va rog vreti?/???????????????????

kkk spune:

david spune:

mama are 1000 mere si  cealalta mama are 1200 mere.aflati treimea numaruli mai mare care are ca rezultat figura (a,b,c) si apoi scadeti lungimea optimilor dintre cele doua. stiind ca mama are 1000 mere
.

serpeionut spune:

aratati ca daca intr-o clasa sunt 25 de elevi, stunci cel putin trei sunt nascuti in aceasi luna

Izabela spune:

Intro urna sunt 50 de bile galbene si verzi.Aflati cate bile sunt din fiecare fel daca probabilitatea de a extrage o bila galbena este 0,4...va rog sa ma ajutati sa o rezolv

larisa spune:

fie un triunghi ABC .Demonstrati ca distanta (B,AC)=distanta (C,AB)  atunci unghiul B este congruent cu unghiul C

andrei spune:

jumatatea sfertului unui nr reprezinta treimea treimii altui nr si este egal cu 12 . calculati nr

alex spune:

Sall va rog ajutatima si pe mine am nevoie cine e destept sa intre sa bage id asta alex_lov398 ca ma enerveaza matematica asta pt mine e de cacat

cosmin spune:

era un copac in padure. cati copaci sunt in curte?
 

anonim spune:

tocilari

bogdan spune:

am adunat doua numere naturale si am obtinut suma 84. citul dintre primul numar si al doilea este 3 rest 0


Stefy spune:

triplul unui nr. este egal cu dublul altui nr. aflati cele 2 nr., daca suma lor este 40. asta e cam grea...

andreea spune:

mama are 30 mere ii da lui andreea 10.cu cate mere ramane mama? :D

mada spune:

tata si mama au impreuna 77 ani.Cand tata avea 15 ani mama avea 12 ani.Cati ani are mama si tata?

laura spune:

fa

gianina spune:

suma a trei nr naturale este252.catul dintreprimele dou nr esee 3 si restul 12 iar ultimul este egal cu jumatatea din suma celorlante numere, aflati numerele

georgiana spune:

Pt o grdinita s-au cumparat 5 lenjerii si 5 paturi platindu-se in total 395 de lei.Stiind ca o patura costa cu 29 mai mult decat o lenjerie,aflati cat costa o patura si o lenjerie.

maria spune:

un muncitor a efectuat o luycrare in 3 zile.in prima zi a efectuat 33\100 dinlucrare,a doua zi 7\20 din lucrare si a trea zi restul.a)ce fractie din lucrare a efectuat in primele 2 zile b)ce fractie dim lucrare a efectuat inziua 3?

david spune:

diferenta a doua nr este 800.afla nr stiind ca al primul nr e de 5 ori mai mare decat celalalt.plzz help my

alexandra spune:

doi frati au impreuna 24 de ani.unul este mai mare decat celalat cu 6 ani.Cati ani are fiecare?

gicu spune:

 

Claudiu spune:

Ptratele ABCD si CDD'C' de latura a cm sunt situate in plane perpendiculare.Calculati: masura unghiului dintre planele (BC'D') si (CBD').

oana spune:

suma a patru nr nat consecutive pare este 912. aflati nr.

anonim spune:

o camila si jumatate mananca un mar si jumatate intr-o zi si jumatate

anonim spune:

Un legumicultor a cules din gradina 100 kg. de rosii. Le-au pus in ladite in care incap 7 kg,8 kg si 10 kg de rosii. Numarul laditelor cu cate 10 kg de rosii este cu 5 mai mare decat al celor in care incap 8 kg. Cate ladite a umplut din fiecare categorie ?

cosmina spune:

afla cel mai mic numar natural de 6 cifre care indeplineste conditiile:a) nu are cifre care sa se repete b) este mai mare decat 300 000 c) are suma cifrelor 13. Compara numarul cu numarul 301 239.

loredana spune:

intr un atelier s au produs 36 ursuleti .iar iepurasi cu 6 mai putin..jucariile s au ambalat cate 6 intr o cutie.in cate cutii s au ambalat jucariile. multumesc

mihaela spune:

va rog ajutatima si pe mn la o problema;in biblioteca unei scoli sunt 964 de carti.stiind ca numarul cartilor de poezii este de trei ori mai mic decat al celor de povesti,afati cate cartii de fiecare fel sunt.

sandu spune:

Marian spune:

Dimensiunile unui paralelipiped dreptunghic cu diagonala de 50 cm, sunt direct proportionale cu 3,4,10.Sa se calculeze volumul paralelipipedului.

ionut spune:

intrun triunghi mnp mn=3 np=2 mm' perpendicular pe np mm'=4 pp' perpendicular pe mn'. cat este lungimea pp'

alexandra spune:

nimik

Cozmina spune:

cat face 8,8,8,8,8,8,8,8=10 cum se rezolva

catalina spune:

la cantina taberei scolare din agafton,jumatate din numarul elevilor veniti de la iasi ocupa toate locurile de la 4 mase de 16 persoane si de la 12 mese de 4 persoane. cati elevi din iasi sunt la tabara agafton? rezolvare

TUDOR ADRI spune:

in sala sunt 179 persoane:copii parinti si bunici.daca vin inca 3 copii atunci bunicii vor fi de 2 ori mai multi decat parintii si cat jumatate din numarul copiilor .cati copii parinti si bunici sunt ?

nik spune:

Emilia spune:

 • Se dau urmatoarele egalitati: a x b+a x c=96 si b+c=12.Calculeaza valoarea lui a.

niculina spune:

a-b=2 b-c=2 a+b+c=18 a,b,c nr consecutive

alexandru spune:

cate nr naturale mai mici decat 2010 sunt divizibile ci 2 dar nu sunt divizibile cu 5?help me pls

andrei spune:

pe o sarma erau 22 pasari.vanatorul impusca1.?pasarimai raman?

roberto ra spune:

cum se afla 7la puterea 15

ana spune:

intr-o excursie sunt 123 de copii ,de 5 ori mai multi barbati,si cu 21 mai putine fete decat copii si barbati la un lac.cate pers erau?

georgeta spune:

ipoteza: intr-un triunghi ABC ...M apartine pe latura AB .....N apartine pe latura BC...si P apartine pe latura AC.....si (AM/MB inmultit cu BN/NC inmultit cu CP/PA)=1 concluzie: (AN intersectat cu BC intersectat cu CM) ={O}

Andreea spune:

naspa

andreea spune:

ha ha ha

Andreea spune:

Falco spune:

 • Într-o oră, o capră mănâncă c verze întregi, iar un ied mănâncă i verze întregi. Tot într-o oră, 7 capre şi 4 iezi mănâncă împreună 100 de verze. Câte verze mănâncă o capră şi câte mănâncă un ied, într-o oră? As avea nevoie urgent de un raspuns va rog :)

 • andra spune:

  cand sa nascut mihai;fratele sau avea 6 ani.akum ey au impreuna 36 de ani. caty ani are fiecare

  tony spune:

  a:2=b b:2=c a+b+c=28

  petronela spune:

  mda...

  Deca spune:

  JYT NAM CE ZICE

  adelyna spune:

  un nr e de 5 ori mai mare de cat altul diferenta dintre ele este 36 care sunt cele 2 nr?

  dasddsa spune:

  nu stiu tena 

  atalia spune:

  suma a trei numere naturale este 50.Primul nr este de 3 ori mai mare decat al doilea si cu 8 mai mic decat al treilea.Afla numerele .vreau ajutor 

  razvan97 spune:

  nu stiu tema

  BOGDAN spune:

  patratele ABCD si CDD`C`,de latura a cm,sunt situate in plane perpendiculare.Calculati: a) lungimile BC`,BD` si distanta de la C la planul (BC`D`) b) masura unghiului planelor(BC`D`) si (CBD`).

  daniela spune:

  trapezul ABCD m(A)=m(D)90 de gade are bazele AB=5 cm  CD=1cm, iar latura AD=2cm. inA pe planul sau se ridica perpendiculara AE=2 cm.
  a)demonstrati ca (EAC)_|_(ECB)
  b)calculati distanta de la a la planele (EDC)si (EBC)

  john spune:

  am o problema si nu stiu:O profesoara are o varsta..varsta sa inmultita cu varsta tatalui sau face 2010.in ce an sa nascut tatal profesoarei???sa mor daca stiu:D

  yolanda spune:

  cum se rezolca exercitiul  3 intregi si i supra 2 pzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ajutor acummmmmmmmm

  biutza spune:

  aron spune:

  suma a 2 nr este 27 unul dintre numere este cu 3 mai mic decat celalant sa se afle cele 2 numere

  Maria spune:

  Suma a tei numee in progresie crescatare geometrica este 26. Daca adaugam 1,6 resprectiv 3 se  obtine o prog aritmetica. Care sunt numerele?

  radumami spune:

  cristina spune:

  nu stiu tema

  cristian spune:

  dupace a mancat 24 mere MARA constata ca i-au ramas de 4 ori mai putine mere decat a avut Cate mere erau la inceput in fiecare punga?

  deea spune:

  diferenta a doua numere est168 ceea ce inseamna o doime din suma lor.Care sunt numerele?

  viorika spune:

  vreau sa ma ajutati la o problema

  MARIA spune:

  • (11 SUPRA 12-1 PE 3):2 INTREGI SI 1 PE 3+(-2PE 3)LA A 2A :RADICAL 0,(1)+2 INTRGI SI 2 PE3

  catalina spune:

  ajutor ex este asa 2525 supra 7073

  catalina spune:

  ma enerveaza ca nu gasesc rezultatul

  Claudia spune:

  dreptunghiul ABCD si patratul ABEF sunt situate in plane perpendiculare .Stiind ca AB=40cm si BC=30 cm, aflati  a)distanta de la E la dreapta AC

  Claudia spune:

  dreptunghiul ABCD si patratul ABEF sunt situate in plane perpendiculare .Stiind ca AB=40cm si BC=30 cm, aflati  a)distanta de la E la dreapta AC

  miruna spune:

  calculati perimetru abc daca : ab+rqe

  yuo spune:

  intr-un lift care poate transporta cel mult 300kg sunt 3 persoane care cantaresc 70kg fiecare .C u acelasi lift trebuie transportate 2 masini de spalat identice.Cat poate cantari o masina de spalat pentru ca transportul sa fie posibil?

  miha3lla spune:

  intr-un lift care poate transporta cel mult 300kg sunt 3 persoane care cantaresc 70kg fiecare .C u acelasi lift trebuie transportate 2 masini de spalat identice.Cat poate cantari o masina de spalat pentru ca transportul sa fie posibil?

  andreea spune:

  daca 2 carti si 3 stilouri costa 29 lei, iar 3 carti si 2stilouri 31lei cati lei costa un stilou si 7 carti?


  ana spune:

  multumesc

  ana spune:

  buna nu stiu la o problema  care e cam asa:
  Doi copii au cumparat impreuna 14 ziare.Stiind ca unul dintre copii a cumparat cu 2 ziare mai mult decat celalalt,sa se afle ca fiecare copil a cumparat cel putin 6 ziare.

  Bombonika spune:

  am un sfert din anii tatalui meu.el peste 6 luni implineste de 3 ori varsta copilului.Cati ani au fiecare? 

  ma ajuta cnv? va rog frumos 

  RatOiUDaK spune:

  mha io va scriu cami place sa scriu la tastatura pt k e frumos sa scri la tastatura asa k e ft mijto ........ mie imi place mooolt sa fac asta in timpu liber si imi place sa pun semnele astea pt k e super tare ...:))asta-s io in armata =))ratoiu dAK


  Georgiana spune:

  pffff , am pus chip de baiat , dar nu conteaza .... cat despre aceste problemepe care le aveti , nu putem sa va mai ajutam a trecut mult din 2009 si 2010 , cn o sa spuna acum ,recent o sa le mai rezolvam (daca intra cineva )

  Georgiana spune:

  wow , nu va mai raspuns nimeni la intrebari , pai este si normal ca multi nu stim acest site

  Ashley spune:

  Bai mam uitat si eu si nimic de  pe acest site nu e prea folositor!!!!!!!!!!!

  petronela spune:

  dar cine sa le rezolve?

  petro spune:

  cu cat este egal 2+2/2?

  Adina spune:

  am uitat cum se fac problemele cu modul


  |-7|-|11-|5-8||+|+5|=  habar nu am cu cat...

  |-radical2|-|+2radical2|+|radical2+1|= ...


  daca m-ati putea ajuta pe mine si pe matematica mea(un roi de musculite enervante) v-as fi recunoscatoare. am cautat dar nu exista emoticon care da pupic...oricum multumesc anticipat

  ruty spune:

  ajutati-ma plz la problema asta : determinati a,b,c stiind ca 5a +3b=57; a ori c=72,iar b ori c=108

  Dana spune:

  spunetimi cum se face problema- afla 2 numere  stiind  ca diferenta lor e 95,citul  lor este 6,iar restul 5

  alina spune:

  buna

  iasmina spune:

  determinati multimea: A=[a supra b :a apartine Z,b apartine Z cu steluta si modul de a mai mic sau egal cu 3 , modul de b = 2]

  raul spune:

  se da triunghiul ABC din fig 1 cu ab=ac=20cm  bc=24cm cu ad_|_ bc d  e(bc) si be_|_ ac   E e (AC) .                                                  a) lungimea inaltimi  be este egala cu...........cm                                  b)lungimea segmentului hd este egala cu.........cm         c) aria portiuni hasurate este egala cu....cm                                                      

  calin spune:

  calculati nr a=1pe4 si b= 0,(3)pls rasp repede   

  catalina spune:

  dar cn ne razolva problemele?

  catalina spune:

  catul a doua nr a si b este 4.daca marim pe a cu 19 si il imparti la b ,obtinem catul 7 si restul 4.care sunt nr?

  deny spune:

  pt rares
  cat costa o carte
  15lei+40lei=55lei
  ce suma avea elevul
  55+55+55+40=205lei

  raes spune:

  1. daca un elevar cumpara,cu banii care ii are,4carti,iar lipsi 15lei.Daca ar cumpara 3 carti,iar mai ramane 40lei.Ce suma avea elevul?

  elena spune:

  sa se afle x din:2x+4x...+3994x=1997.1998

  bibi spune:

  aflati  o  treime  din  sfert  


  iulia spune:

  se considera piramida patrulatera regulata VABCD cu AB este egal cu 12 cm  si VA are 12 cm.Calculati:

  a)masura unghiului format de BC cu planul (VAC)

  b)masura unghiului format de VB cu planul (VAC)

  c)masura unghiului format de VA cu planul (ABC)

  Alexandru spune:

  Pe tabla de sah se afla un nebun pe pozita (e,4) si un turn pe pozitia (g,6). Sa se scrie toate pozitiile pe care le pot ocupa piesele la o mutare corecta.

  dana spune:

  sa descompunem pe 20,30.40 in factori si sa aflam cel mai mic multiplu comun adica c.m.m.m.c. 20=2/2*5 30=2*5*3 40=2*5

  emilia spune:

  calculati suma a tre numere daca primule 179


  Ionut spune:

  Mama ce problemeusoare aveti voi.Noi avem cu radacina patrata si chesti deasta si suntem intr-a 6 LOL ce profi nebuni

  Iulia spune:

  va rog sa ma ajutati 2005 la n +2007 la n +2009 la n=2006 la x +2008 la y +2010 la z = ?
   

  andreea spune:

  faceimi si mie desenu la problema:fie triunghiul dreptunghic ABC,m(A)=90de grade.se noteaza cu D simetrucul lui A fata de B si cu E simetricul lui A fata de C.daca Mapartine luiDE astfel incat[DM]congruent cu[ME],atunci aratati ca [AM]=[BC]

  SYLVYU spune:

  fie paralelogramul ABCD SI AC^BD={O}  STIND CA AAOD=CM2 AFLATI AABCD

  Andreea spune:

  a1/(1+a1)la patrat+a2/(1+a1+a2)la patrat+..+a2010/(1+a1+a2+..+a2010)la patrat<=a1+a2+...+a2010/1+a1+a2+...+a2010

  Ionik spune:

  nush,cu algebra imi merge struna da cu  geometria is varza........;;)....da nici voi  nu suntet mai destepti.............;))
  k la romana is buna,numa 9 si 10.....9 sh 10.......................

  larisa spune:

   scrieti toate numerele naturale de doua cifre care sa aiba cifra zecilor para si sa fie divizibile cu 10 va rog datimi un raspuns la problema asta

  srec spune:

  eu stiu foarte bine!

  sexygirl spune:

  bah da nu exista site de rezolvat probl la mate!!!!lol:))

  gas spune:

  eliza spune:

  andreea spune:

  ajutatima va rog cum se rezolva problema urmatoare calculati restul impartirii numarului 436 la puterea 2004 +4 la 10

  Axu. spune:

  o problema banala la care nu iese rezultatuuul..:(
  -1 + [(-4)la a doua - 2x(-3)la a doua] totul la a doua : 0.4 la -1 - [(-2)totul la a patra - 16] totul la 21

  Andreiu' spune:

  aualeu ce fetze dar mai aualeu proplemele HALELUIA

  marius spune:

  Aflati lungimile laturilor unui triunghi ABC stiind ca perimetrul triunghiului este de 9,6 cm, Ac este cu 0,8 cm mai mare decat AB si reprezinta 4/5 din BC

  kiki spune:

  ba sa fiu ca nu gasesc un site cara sa imi faca problema la mate

  adelina m spune:

  sal


  dacial spune:

  eu stiuda

  ana spune:

  cum se rezolva probleme de mate pe net

  Emily spune:

  infine

  Emily spune:

  Emily spune:

  Cine nu mai stie sa rezolve o problema

  PAULA spune:

  AJUTATI-MA SI PE MN CUM SE REZOLVA PROBLEMA ..PERIMETRUL TRIUNGHIULUI ABC ESTE DE 48 CM . DETERMINATI LUNGIMILE LATURILOR TRIUNGHIULUI STIIND CA (AB,AC ,BC)~(6,8,10)

  catalin spune:

  stie care va

  silviu spune:

  a1=-3 si a2=2muraru

  Marina spune:

  stiti cumva programe care rezolva pe loc exercitii la mate nu numai de algebra ci si de geometrie?

  claudyw spune:

  doamne ke grea e matematika kine ma poate ajuta?

  ioana spune:

  cum se rezolva problema::??//????????????? suma a patru nr nat consecutive este 50.aflati nr

  alex spune:


  ajutatima si pe mn :aflati suma nr care impartita la 6 sau catul2

  ANDREEA spune:

  Cum efectuam impartire masurii unui unghi la un numar natural?

  mimi spune:

  cine jtie problema de algebra?.....matei a avut o suma de bani pe care a chieltuit-o astfel:in prima zi 1 pe 4 din total a doua zi 25 din total a treia zi 1 pe 6 din total .ce sum a avut el?

  ady spune:

  nu stiu cum se rezolva ecuatia asta 1supra3x-5 = (1-x)-3

  ilinca spune:

  aria unui patrat cu perimetru de 15,6

  Farcas spune:

  o doemne nu stiu 37 + [25-(x-4)]=54

  amy spune:

  a) 3 x2y + ( 2xy)2 + 4 xy = b) 75 * x + 74 *y + 49z =

  alexandra spune:

  aratati ca doua numere naturale care impartite la 243 dau restul a53,sunt divizibile cu 9 si cu 3

  IOANA spune:

  daniel avea in colectie 64 de timbre .el a dat celor doi fratii cate9timbre. cate timbre i-au ramas?

  deea spune:

  suma a doua numere este 4320.aflati numerele stiind ca unul este cu 450 mai mare decat celalalt numar.

  edi spune:

  ajutor cum se rezolva exercitiul acesta?3ore45minute7secunde:2 please help

  AnnA spune:

  Calculati aria unui romb avand latura de 15 m si inaltimea de 80 dm

  adrian spune:

  suma a trei nr este 657.350.Aflati numerele stiind ca suma primelor doua nr este 495.435 iar suma ultimelor doua nr este 346.215

  radu lili spune:

  va rog ajutatima!ab+ac=420 si b+c=14.aflati a.

  georgiana spune:

  suma a 2 numere este98,iar unul dintre el este cu 17 mai mare decat dublul celuilant.calculati numerele

  MURESAN LI spune:

  Va rog sa ma ajutati

     A fla toate numerele naturale nenule mai mici ca 100 care impartite la 13 dau R=2.C

  sabyna spune:

  Va rog ...ajutati-ma!!!!! Cand Mihaele avea 7 ani mama ei avea 39,iar acum,mama are de 3 ori varsta Mihaelei.Aflati ce varsta are fiecare

  AnDrEyYY spune:

  Ajutor la problemele astea! Un numar natural este cu 36 mai mare decat altul.Impartind suma celor doua numere la diferenta lor,se obtine catul 35 si restul 34.Aflati cele doua numere


  Si inca una la care cer ajutor:
  Un numar natural impartit la numarul natural N,N>50,da catul 3si restul 4.Aflati catul si restul impartirii acestui numar la N-5
  Multumesc De Ajutor,Raman Dator  Celui Care Ma Va Ajuta! Ms:):X

  mikaela spune:

  ajutati-ma va rog cine poate: fie 3 vase goale de 200, 600, si 800 gr si inca 1 de 400 gr plin cu apa.cum sa facem in asa fel incit in fiecare vas sa fie 100 gr

  deea spune:

  cand mihaela avea 7 ani mama sa anea 39.acum mama are de trei ori varsta mihaelei .aflati varsta mihaelei si varsta mamei.

  lulu spune:

  scrieti patratele perfecte cuprinse intre 200 si 700.

  alee spune:

  aflati perimetrul unui dreptunghi abcd care are AB=10 cm si bc =80din ab

  lkjhygff spune:

  jhgfdszxcvb

  gangsteru spune:

  rezolva adunarea di paranteza patrata

  FABIAN spune:

  • AJUTOR 2 EXERCITI LA MATEMATICA DE CL.5-A AJUTOR ! CATE NR. CUPRINSE INTRE 100 SI 500 SE IMPART LA 8 . AJUTATIMA CAREVA                      SA SE AFLE TOATE NUMERELE CARE IMPARTITE LA 6 DAUCATUL 12 . AJUTOR SI LA ASTA  

  FABIAN spune:

  • AJUTOR 2 EXERCITI LA MATEMATICA DE CL.5-A AJUTOR ! CATE NR. CUPRINSE INTRE 100 SI 500 SE IMPART LA 8 . AJUTATIMA CAREVA                      SA SE AFLE TOATE NUMERELE CARE IMPARTITE LA 6 DAUCATUL 12 . AJUTOR SI LA ASTA  

  FABIAN spune:

  TEMA EX 2 CATE NUMERE CUPRINE INTRE 100 SI 500 SE IMPART EXACT LA 8 AJUTOR PLZ ! ! ! 

  Mikkella spune:

  sa se reconstitue adunarea urmatoare unde cuvintele sunt numere naturale in baza 10                                                         
  TOMIS+
    OMIS+
      MIS+
         IS+
          S+
  _____
  COMIS nu am putut sa l scriu dar C VINE SUB T  CINE POATE SA MI L EXPLICE
     

  adrian spune:

  determinaţi deîmparţitul,împărţitorul,câtul şi restul împărţirii unor numere naturale,ştiind că diferenţa dintre deîmpărţit şi rest este 6

  nina spune:

  demonstrati ca fetele opuse ale unui paraleleipiped dreptunghic sunt paralele si distanta dintre acestea este data de lungimea muchiilor care sunt cuprinse intre fetele in cauza

  Madalina spune:

  rezolvarea exercitiului lu Ralucutzza: este simplu......poi stiind ca bx(a-c)= bxa - bxc=79-49=30

  gabry spune:

     Aflati toate numerele nenule care impartite la 9dau catul c si restul r si care impartite la 5 dau catul r si restul c??? plizz ajutor??

  Florin spune:

  Calculati lungimea ipotenuzei unui triunghi deptunghic cu Aria A si Perimetrul P . Am nevoie urgenta de rezolvare . Va multumesc mult

  Madalina spune:

  pe laturile AB shi BC ale paralelogramului ABCD, in exteriorul sau, se construiesc triunghiurile dreptunghice ABM shi CBN astfel incat, m(<ABM) = m(<NBC)=9O de grade , BM=BC shi BN=CD. Demonstrati ca MN=BD.......am nevoie urgenta de rezolvare acestei probleme. va rog mult ajutatima

  Ralucutzza spune:

  Stiind ca a X b =79 si b X c=49 ,calculati b X(a-c)= va rog am nevoie de raspuns acum!!:(

  Andr33aW spune:

  o problema de cls  a 3 a
  Codul unui joc este cel  mai mare numar impar de 5 cifre care are la ordinul zecilor de mii cifra 8.Nu  o pot rezolva si va  rog sa ma ajutati

  maria spune:

  se stie ca x + y =15 calculati xz +yz

  georgeta spune:

  catul numerelor a si b este 0,(6). Aflati numerele stiind ca [a,b]=30     AJUTATIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VA ROG MULT


  ellutza spune:

  calculati 2a+3b+c a+b=20 B+c=30

  Razvan spune:

  abc=?           abc:bc (a+1)+(a+3)

  pintea spune:

  1pe a .aapartine Q*atunci aapartine {.....}

  inversul inversului unui numar rational nenul este egal cu ......

  Un produs de 100 de factori negativi este un numar .... si un produs.... de 91 factori negativi este un numar ..........

  alexandra spune:

  1+2+3....+80

  radu spune:

  (7la a treia-7la a doua):(7 la a treia-7)-8*5

  daniela spune:

  cum se rezolva /x+3/=1 /x-3/=7 /-2x+4/=3 /x-4/=2

  denisa spune:

  scrie numarul cu 40.301 mai mic decat 802.512

  Skartig spune:

  cum se fac exercitiile de genul S = 1+2+3+...+50 =

  PLEASE!!!

  sandu davi spune:

  produsul numerelora si b este 710 , iar produsul numerelor a si c este 75 aflati produsul numerelor a si b+c

  ALIN spune:

  ab+ac=420 b+c=14 aflati a

  ady spune:

  ba ce trebuie sa fac scrie an carte:scrieti numerele prime mai mici decat 24ce sa fac

  DIDI spune:

  2+3

  Shadow spune:

  Fie punctele A(3;-1), B(-2;4), C(-5;-2). Calculati perimetrul triunghiului ABC.

  cristina spune:

  suma a trei nr este 24500 .a=b+2500 C=A-315 . care sunt nr.

  dana spune:

  fie triunghiul  ABC deptunghic in A SI [BD] bisectoare in acest triunghi.Afla masurile unghiurilor ABD,ADB si BDC. RASPUNS URGEEENT....

  mali andre spune:

  cum se rezolva exercitiul  7-x+5=4

  Roxana spune:

  cum pot afla unghiurile unui paralelogram stiind doar unul din ele care are 50 grade?

  Diana spune:

  Buna! Afla cinci nr consecutive care sa aiba suma lor 15!!!

  mihai spune:

  Intr-o urna sunt 100 de bile albe,rosii si negre.Stiind ca biele albe sunt de doua ori mai multe decat cele rosii,iar cele negre sunt cu 10 mai putine decat cele albe,aflati cate bile de fiecare culoare sunt.Ajutor va rog!

  melania spune:

  2x2=

  melania spune:

  1+2

  tgfgfgfdgd spune:

  ;plfglrrl;rt;lbgttrg

  ionela spune:

  aflati cel mai mic numar nenul divizibil cu:7,8 10 si 18    astept raspuns urgenttt

  maria spune:

  najpa d super sms

  Razvan spune:

  Aratati ca nr, :3n+3n+1+3n+2+3n+3+3n+4 este divizibil cu 11,orcarearfi n apartine de N numere nat. PLZ AJUTATIMA

  patricia spune:

  ma invata kineva si pe mine matematika azi dau test

  ddeedd spune:

  diferenta ad doaua nr este 96 raportul lar este 5 calculati nr

  Byby spune:

  aflati masurile a patru unghiuri in jurul unui punct daca 2a=3b=4c=5d

  Maria spune:

  A,O,B coliniare , m(DOC)=m(DOB) . Aratati ca m(AOD)=3x m(AOC)

  Byby spune:

  aflati masurile a patru unghiuri in jurul unui punct daca 2a=3b=4c=5d

  Liviu spune:

  Pentru 6 kg de lamai si 4 kg de portocale s-au platit 36 de lei , iar pentru 5 kg de lamai si 2 kg de portocale s-au platit 26 de lei .
  Cat costa un kg din fiecare produs?

  Liviu spune:

  Pentru 6 kg de lamai si 4 kg de portocale s-au platit 36 de lei , iar pentru 5 kg de lamai si 2 kg de portocale s-au platit 26 de lei .
  Cat costa un kg din fiecare produs?

  dia spune:

  pentru a participa la un concurs sportiv au venit 14 baieti si 16 fete.Elevii au fost impartiti in grupe de cate 5.Cate grupuri s-au format?

  dasa spune:  sefu spune:

  sefu

  iulian spune:

  suma a trei numere este639 care sunt cele trei numere daca stim ca primul numar este de 3 ori mai mare decit al doilea iar al doilea numar este de doua ori mai mare decit al treile

  fdfddfdf spune:

  triplul unui nr este cu 120 mai mare decat jumtatea sa.care este numarul?

  georgiana spune:

  sa se determine nr natural x din egalitatea 1+5+9+...+x=231

  soraia spune:

  rezolvati in N ecuatiile 5x - 3 = 3x +7

  ruxy123456 spune:

  sa se arata ca toate numerele nu pot fi patrate perfecte , oricare ar fi n apartine N a)x =5n+3

  bogdan spune:

  ajutati-ma varog

  suma numerelor intre 1 si 100

  Firesale spune:

  Aratati ca  f:R->R; f(x) = x2 este convexa pe R          !!!!!

  Firesale spune:

  1) Aratati ca f : R -> R ;  f(x)=X2(x la a 2-a) este convexa pe R.
  2) Rezolvati ecuatia (x+1)3(totul la a 3-a)=x3(x la a 3-a)+1
                    

  dddddddddd spune:

  vdgddddddddddddddddddddddddddddd

  gicu spune:


  cerasela spune:

  Fie numerele x, y, z apartine lui Q*, iar n apartine lui N. Daca numerele:
  a= (-3) la puterea 8 * x la puterea 9 * y la puterea 9 * z la puterea (3n+3)
  si
  b=(-2) la puterea 13 * x la puterea 6 * y la puterea 15 * z la puterea (3n+9)
  au acelasi semn, atunci semnul numarului x este.............................................

  visy spune:

  buna

  catalin spune:

  cati hectolitri de apa incap intr-un rezervor de forma cubica care are aria de 150 metri partati  miruna spune:

  suma a trei nr este 47. al doilea este 5.al treilea este 2,mai mic decat primul numar.determina cele trei nr.

  georgeta spune:

  un muncitor primeste pentru o piesa 20 000 lei. el executa cate 3 piese zilnic,22 de zile pe luna.Cat va primi pentru aceste piese timp de 6 luni?
  ma ajutati?

  tina spune:

  te rog ajutama

  Laura spune:

  sa se determine nr abcd stiind ca , impartindu-l la bcd obtinem catul a+1 si restul a+2 ajutor :d

  Alina spune:

  Un elev citeste doi pe cinci dintr-o carte si constata ca mai are 17 pagini pana la jumatate.Cate pagini are cartea?

  silvik spune:

  142 de piese trebuie impartite la 3 muncitori pentru a fi finisate. Impartirea se face proportional, in raport cu vechimea in munca a muncitorilor, care este de 3, 5 si 7 ani. Cate piese primeste spre finisare fiecare muncitor, stiind ca din anumite motive: a) muncitorii care au o vechime mai mare trebuie sa finiseze mai multe piese;  b) muncitorii care au o vechime mai mica trebuie sa finiseze mai putine piese.

  DiiD spune:

  x la a2a - x = 4
      VA ROG AJUTATI-MA

  mihai spune:

  Ana si Radu au impreuna 248 bile. Radu are cu 20 bile mai mult decat ana. Cate bile are fiecare?

  mihai spune:

  Doi frati au impreuna 41 de ani. Cand primul avea 11 ani, al doilea avea 6 ani. Cati ani are fiecare dintre frati?

  andreea spune:

  triunghiul ABC cu lat AB=AC
  M-mijlc lat BC
  P-mijlc lat BM
  E-mijlc lat AM
  F-mijlc lat AC
  sa se demonstreze ca  BE=CF

  andreea spune:

  un lot agricoldreptunghic are aria de 5 hectare si lungimea egala cu 1.5km.l.....................(metri)

  alex spune:

  mars

  Raspuns: spune:

  218 flori

  gabriela spune:

  INTR-O zi sau vandut 185 de lalele,cu 120 mai multe narcise si garoafe cu 86 mai putine decat narcise........................................a)Cate flori sau vandut? b)Cate au mai ramasdaca au fost 927 de flori? astept raspuns va rog frumos

  gabriela spune:

  ina are 16 ani mama sa e mai mare cu 20 catii ani vor avea peste 24 de ani ampreuna

  gabi spune:

  scrieti 3 luni consecutive

  gabi spune:

  scrieti 3 luni consecutive

  KiDu spune:

  -_- o_O

  KiDu spune:

  o_O Matematica?

  catalin spune:

  o piramida cu baza in forma de triunghi are toate laturile egal e.Perimetrul unei fete laterale este de 90cm,iar mucciile au 25cm.Aflati perimetrul bazei.

  DANY spune:

  plss imi rezolva si mie cineva problema:in C(o,r) a,b,c,d a.i O apartine AD m arcului mic(AB)=30grade si m arcului (BC)=80grade.Sa se afle m(ABD);m(ACD);m(ADB);m(BAC).PLSS MA AJUTA CINEVA!!!

  alexandra spune:

  diferenta a doua numere este de patru ori mai mica decat suma lor.Aflati numerele stiind ca diferenta lor este egala cu 28va rog multca nu inteleg!!

  xena spune:

  ma ajuta cineva??

  nush spune:

  alina are 6 mere iar ionut cu  6 mere mai mult decat alina  ,,,,,, cristi cu 3 ori mai mult decat cei doi copii la un loc                                         , [6+6]x3=36x3=108

  dsfffdsfdf spune:

  MARIA spune:

  Cate tone de grau incap intr-un siloz in forma de para lelipiped dreptunghic ,daca1dm cubi cantareste 680 g,iar volumul silozului este de 0,5 dam cubi?

  anonim spune:

  nuj

  nico spune:

  O familie a ridicat un cort in forma de piramida,cu baza in forma de patrat,avand perimetrul de 880 cm.Muchiile fetelor in forma de triunghi sunt cu 60 cm mai scurte decat muchia bazei.Aflati perimetrul unei fete de cort.

  ggyhufhtft spune:

  ce urat esti!

  bianca spune:

  ana are  doua mera iar andrei cu 6 mere mai mult  alin cu 7mai putin

  radu spune:

  cum se rezolva ex : 0,8+2supra 3 sa traga cu unu in ea

  cvtyb spune:

  ijouhki
  dcvxvcd

  eliza spune:

  O familie a ridicat in forma de piramida , cu baza in forma de patrat , avand perimetrul 880 cm. Muchiile fetelor in forma de triunghi sunt cu 60 cm mai scurte decat muchia bazei. Aflati perimetrul unei fete de cort.

  mariana spune:

  perimetru unui dreptunghi este 266 m iar diferenta dintre cele doua laturi este de 23m ce lungime au dimensiunile dreptunghiului?

  ROBERT spune:

  OF SUNT USOARE

  rosca mari spune:

  fie in plan punctele A(1,1),B(3,3),C(2,4): reprezentati in plan punctele A,B,C

  yony spune:

  alexal2 la problema ta 1+2+..........+2007=2007*2008supra2=2015028 :)) foarte simplu

  yony spune:

  A impartit la B=2.8 aflati 2a+3b supra B

  diana spune:

  nu stiu. ma ajutati. 2+{100-[5*5+(5*a-4)]:8}=5*2

  diana spune:

  nu stiu. ma ajutati. 2+{100-[5*5+(5*a-4)]:8}=5*2

  cimpoi oli spune:

  ili e foarte simplu 14+2x=26=26-14=12impartit 2=6

  nichi spune:

  aajjutatima nu stiu  aceasta problema a+b+c+d=126

  mariuca spune:

  ma ajutati va rog aratatimi cum se fac segmente de cls a 3a nu stiu
  de exemplu a+b=19

  Sandra spune:

  Ana are 15 mere si 9 bomboana.Daca ea a mancat in fiecare zi cate 2 mere,in ce zi i se termina merele daca stim ca a inceput sa manance din ele luni?Dar bomboana?Mi-e lene so rezolv acum!

  robert spune:

  Am o problema care nu pot sa o rezolv care este suprafata unui triungii sexagon si dreptunghi
  nu pot este greu ma ajutati

  gorgonzola spune:

  gorgonzola

  calin spune:

  a+b=375             a-b=19 cares numerele?


  alexandra spune:

  f(x)=2x+4 reprezentati grafic functia daca sunteti tari si va credeti dest =))

  ana spune:

  ami rezolvati problema asat va rog multan

  ana spune:

  o sala sub forma de dreptunghi cu dimensiunea14dm si cu 12cm se placheza cu placi sub forma de patrat cu forma12cm.Cate placi sunt necesare pentru acoperirea suprafetei

  iliu spune:

  varog rez. si mie ex asta urgent:14+2x=-26

  ili spune:

  pum se face ex>
  .14+2x=-26

  liviu spune:

  sa seafle doua nr stiind ca suma lor este 520 si 0,12 din primul nr reprezinta 1,2 din cel de-al doilea numar.

  lulu spune:

   ce mai  ziceti prieteni?

  baltoi valentina spune:

  hai mai, ce faceti  dormiti?

   numi  raspunde nimeni la  problema

  baltoi valentina spune:

   da  binaca  daca  sti  tu ia  zio

  valy spune:

  baltoi valentina spune:

  poate cineva  sa rezolve aceasta  problema:

  Calculeaza in  metri:
  a)Distanta de la  casa lui Dan  pana la  scoala:
  3hm20m(de  la  casa lui Dan  pana la  casa  lui Adi)
  5hm3dam(distanta de la  casa lui  Adi pana la  scoala)
  b)Cu  cat  este mai mare mare  distanta dintre  casa  lui adi si  scoala  fata  de  aceea dintre  casa  lui Dam  si casa lui Adi:

  DeDeYa spune:

  REZOLVO~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~

  binaca spune:

  nu sunt cine ctie ce probleme grele deci rezolvatile ...............

  binaca spune:

  terenul de sport al scoli ''george calinescu'' din onesti este in forma de dreptunghi cu perimetrul de 300 m si lungimea de doua ori mai mare decat latimea . Terenul este inconjurat de o piesa cu larimea de 2,5 m . Calculati.. aria si perimetrului terenului de sport bianca

  mrina spune:

  mata

  alexandra spune:

  un dreptunghi are aria de 36 cm  .stiind ca valorile  numerice  ale lungimii si ale latimii sunt exprimate  prin numere naturale ,aflati dimensiunile dreptunghiului .cate posibilitati avem?

  dede spune:

  Stiind ca aria unui patrat este de 0,36 metri patrati,calculati perimetrul acestuia

  dede spune:

  Stiind ca aria unui patrat este de 0,36 metri patrati,calculati perimetrul acestuia

  olimpia spune:

  sa se afle laturile si aria unui dreptunghi daca stim ca lungimea impartita la latime da catul 5 rest 2 si perimetrul este de 136 m

  Andreea spune:

  Stiind ca aria unui patrat este de 0,36 metrii patrati, calculati perimetrul acestuia.

  maria spune:

  e  mere acest site?sau e asa de ras/glume/etc

  teo spune:

  gradina scolii,in forma de dreptunghi,are lungime de 34 m si latimeade 23 m
  cati metri masoara gardul gradini

  marilena spune:

  Diferenta a doua numere este 345. Raportul(catul) numerelor este de trei optimi. Care sunt numerele? va rog este urgent, cel tarziu maine

  Bogdan spune:

  Daca marim lungimea si latimea unui dreptunghi cu 5 cm ,atunci aria dreptunghiului creste cu 125centimetri patrati, Aflati perimetrul dreptunghiului initial

  bebuy spune:

  diferenta a doua numere este 5, daca scadem din suma lor diferenta suma obtinuta este 40. caresunt cele 2 numere

  Mihaela spune:

  buna buna buna .spune un cioban intr-un minut i jumatate .cati de buna va spune intr-o ora si 35 de min ? eu stiu broblema este floare la urechea dar vreau sa vad dak stir si alti

  Crisstina spune:

  Perimetru unui dreptunghi este 266 m,iar diferenta dintre cele doua laturi este 23 m.Ce lungime au dimensiunile dreptunghiului?

  ana spune:

  Un dreptunghi poate fi impartit in cinci patrate egale cu latura de 3 cm .Care este perimetrul dreptunghiului

  TwixMaya spune:

  aflati 2 numere,stiind ca media lor aritmetica este 6,06 si catul numerelor este 14,15....poate pare usoara dar nici eu nici mama nu am stiut..

  deea deea spune:

  Doua numere naturale a si b sunt egale cu 21. a este egal cu 7 cat este b

  ionela spune:

  Un dreptunchi are perimetrul de 100 cm.Stiind ca latimea are 10cm ,afla lugimea dreptunchiului .

  roxana spune:

  Media aritmetica a3 numere este 17.stiind ca al 3-lea nr este egal cu 15 ,iardublul primului nr este egal cu 3  mai mic decat al 2-lea nr , sa se afle numerele
  .

  iovite spune:

  suma unui numar n si dublul sa u este 24 .  afati nr n si jumatate lui

  thalia spune:

  trei lazi cintaresc 54kg.cit vor cintari 342 de lazi de acelasi fel?????????????????????????????????

  Andreea spune:

  Intr-un paralelogram ABCD lungimile diagonalelor sunt egale cu 12 cm si respectiv 16 cm.Sa se calculeze aria paralelogramului stiind ca (

  Andrei spune:

  In triunghiul echilateral ABC se duce inaltimea [AD] si se prelungeste dincolo de D cu segmentul [DE]=[AD]. Demonstrati ca: a)triunghiul BCE este echilateral; b) triunghiul ACE nu este echilateral.

  cria spune:

  aflati latimea.si perimetrul:a)l=3,6 perimetrul=140mm

  ana spune:

  da este greu .........nnu

  slavik spune:

  stiind ca suma celor 3dimensiuni ale unui paraleliped dreptunghic este egala cu 130cm,latimea este 0,(3) din lungime iar inaltimea este cu 60cm mai mare ca lungimea calculati a)suma lungimii tuturor mukhiilor paralelipipedului dreptunghic b) aria supravetei obtinuta prin desfasurarea paralelipipedului dreptunghic c)volumul paralelipipedului dreptunghic

  costea spune:

  avem triungiul abc cu masura unghiului a de 90grade si msura unnghiului c cu masura de 60grade.Daca ab=12 aflati ac si bc

  teodora spune:

  doi copii rezolva impreuna 52 de probleme.Stiind ca unul din eu rezolva cu 12mai mult decat o treime din numarul de probleme rezolvate de celalalt, sa se afle cate probleme rezolva fiecare mie lene sa rezolv problema asta rezolvatio voi

  Mateey spune:

  matei are 10 mere ii mai da lui andrei de 1000 de ori mai mult
   cate mere au impreuna?

  dana spune:

  latura unui romb este jumatate din latura unui patrat cu perimetrul de 400m.
  aflati perimetrul rombului

  Roxana spune:

  ca trb sa scriu cat mai multe pb rezolvate

  carmen spune:

  george vrea sa faca turul arenei.lungimea arenei este de 45m.cati m a parcurs daca s a oprit la 35 m

  alex spune:

  desenati un patrulateral

  EllaTha spune:

  Un teren drepunghiular are perimetrul de 4 000 cm.Sae fle dimensiunile acestuia,stiind ca lungimea este cu 4 mai mare decat latimea

  alexandra spune:

  O familie a ridicat un cort in forma de piramida,cu baza in forma de patrat,avand perimetrul de880 cm.muchiile fetelor in forma de triunghi sunt cu 60 cm mai scurte decat muchia bazei.aflati perimetrul unei fete de cort

  cica_baba2 spune:

  salut la toata lumea am luat la teza mate 9,45 si la romana 9,55

  alex spune:

  un dteptunghi cu perimetrul de 632 m are lungimea de 3 ori mai mare decat latimea. Afla lungimea

  Veranika spune:

  Lungimile laturilor unui triunghi dreptunghic formeaza o progresie aritmetica cu ratia 3.Sa se afle lungimea ipotenuzei.

  petruta spune:

  Un elev rezolva 6 exercitii si 3 probleme pe zii,timp de 9 zile.

  Cate exercitii si probleme a gresit daca doar a 3 parte sunt corect rezolvate???????????????????????????????REZOLVATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ana spune:

  1+2+3+.............................+5127= ??????? CALCULATI !!!!!

  anonim spune:

  dati 5 exemple de unghiuri drepte si 5 exemple de unghiuri care nu sunt drepte,folosind obiectele din jurul nostru.

  anonim spune:

  dati 5 exemple de unghiuri drepte si 5 exemple de unghiuri care nu sunt drepte,folosind obiectele din jurul nostru.

  laura spune:

  un trapez isoscel are una din laturile neparalele de 16 cm , iar baza mare de 186 cm.Afla lungimea bazei mici,daca perimetrul trapezului este de 380cm

  necunoscut spune:

  necunoscut spune:

  unde dau ca sa primesc solutie pentru problema mea?n

  necunoscut spune:

  la un magazin de copii s-a incasat pentru 45 perechi de pantaloni vanduti suma de 1070.1 lei ,iar pentru bluzitele vandute s-a incasat o suma cu 229,5 lei mai mare.cat costa o pereche de pantaloni?cate bluzite s-au vandut daca o bluzita costa 34.2 lei?n

  Andreiia spune:

  ABCDA'B'C'D' paralelipiped dreptunghic cu AC=6 cm A'C=8 cm . a). Calculati aria totala b).Determinati aria sectiunii diagonale a paralelipipedului c).calculati distanta de la punctul A' la dreapta BC.

  diana spune:

  bnn

  Gabriella spune:

  intr-un cilindru circular drept diagonala sectiunii axiale e de 8 cm si face cu planul bazei un unghi de 45 de grade .Calculeaza raza cilindrului; aria laterala:aria totala si volumul sau. plsss help me

  violeta spune:

  Terenul de sport al Scolii 4 Pitesti are forma dreptunghiulara cu lungimea de 24 m si latimea trei optimi din lungime.Cati metri prcurge un elev care face de 2 ori ocolul terenului?

  carmen spune:

  in doua hambare sunt 840 kg de cereale.stiind ca intr-unul se afla o cantitate  de 5 ori mai mare decat in primul,aflati cate kilograme de cereale se afla in fiecare hambar.

  andreea spune:

  Fie paralelogramul ABCD si AC intersectat cu BD=(O) Stiind ca aria AOD = 50 cm patrati, aflati aria ABCD

  alexandra spune:

  fie 5 nr nat.aldoilea nr este cat un sfert din primul nr,dar de trei ori mai mare decat al treilea nr,iar al cincilea este cat a treia parte din primul,dar cat o jumatate din al patrulea.care sunt nr , daca diferenta dintre cele mai mici nr este15?

  daniel spune:

  Doua turiste au pornit simultan din A si B una spre cealalta. Fiecare se deplasa cu o viteza constanta si, ajungind in punctul respectiv, s-a intors imediat inapoi. Cind s-au reintilnit, s-a constatat ca o turista a parcurs cu 4km mai mult decit cealalta si a ajuns in A peste 1 ora dupa reintilnire. Cealalta turista a ajuns in B peste 2 ore 30 min dupa reintilnire. Aflati viteza fiecarei turiste.

  Luca Dana spune:

  salut numele meu este Dana

  Andreea spune:

  Fie paralelogramul ABCD si AC intersectat cu Bd =(O) Stiind ca aria AOD =50 cm patrati ,aflari aria ABCD

  luck spune:

  calculeaza 50km+100km=?m

  Liudmial spune:

  Pentru ce valori ale lui n are sens expresia (5-n)!?

  Liudmila spune:

  O piesa de fonta in forma de trunchi de con cu razele bazelor de 4cm si 22cm a fost topita si turnata intr-un cilindru echivalent de aceeasi inaltime. Determinati raza bazei cilindrului.

  ana spune:

  Daca un patrat mare , cu L =310 m, se imparte in 4 parti egale,  e adevarat ca perimetrul unui patrat mic este dublul lui 310?

  scarat iri spune:

  la un chiosc s-au vandut dimineata 186 ziare si 84 reviste;iar dupa-amiaza 143 ziare si 64 reviste.cate ziare si reviste s-au vandut in total .in doua moduri.

  eugen spune:

  mareste suma vecinilornumarului 13cu3.ajutati-ma si pe mine.plz

  luca spune:

  calculeaza cat lapte se afla in patru vase,stiind ca primul are 12l,al doilea are cu13l mai multdecat primul,al treilea cat suma dintre cantitatea dinprimul si al doilea vas,iar al patrulea cat diferenta dintre cantitatea din al treilea si primul vas
  Victor spune:

  MEDIA ARITMETICA A 4 NUMERE ESTE 60 IAR MEDIA ARITMETICA A PRIMELOR 3 ESTE TOT 60. aFLATI AL PATRULEA NUMAR.

  huny spune:

  varog ajutatima sa rezolv A={a;c},B{b;d}=>A^B=cat???

  carli spune:

  dintr-un dreptunghi

  nimeni spune:

  ABCD paralelog Aria=56 cm ,AB=7 Aflati distanta de la punctul D la dreapta AB

  robert and spune:

  ajutati-ma sa rezolv urgent

  robert and spune:

  La un numar adaugam 50.Daca luam 3/5 din aceasta suma si adaugam 200 obtinem numarul initial.Sa se determine numarul initial.

  laura spune:

  mai alin la cat e de usor nu stii sa il faci lasa cxa te ajut yo:3x +1,4=2x+2,05 3x-2x=2,05-1,4 x=0,65 ce e asa de greu

  andrei spune:

  care este media aritmetica a trei numere stiind ca doua cate doua au media aritmetica 11,36,32

  andreea spune:

  57ytuyu5555557iiiiirddgd5eeeytfffjj

  Alin spune:

  3x+1,4=2x+2,05

  DANIELA spune:

  va dau un exercitiu car nimeni nu stie a+1234-(E234)+20=2345(345+8)A=

  andrei spune:

  fie a si b doua numere naturale diferite de zero, astfel incat a<b<4. stiind ca unul dintre numerele a, b, 3 este media aritmetica a celorlalte doua, aflati numerele a si b

  Boitor spune:

  1) In figura alăturată este ilustrată o piesă dintr-un joc de puzzle ce are forma unui
  trapez isoscel cu bazele de 4 cm și respetiv 12 cm, iar măsura unui unghi este de
  60o. Piesa este colorată în roșu și albastru, suprafața hașurată fiind partea albastră.
  5p a) Calculați perimetrul piesei de puzzle.
  5p b) Dacă M∈(CB), cu CM=,aflați valoarea lui știind că aria triunghiului
  DCM este
  
  
  din aria suprafetei ABM.
  5p c) Calculați cât la sută din suprafața piesei reprezintă suprafața colorată în
  albastru.

  mihaella spune:

  diferenta a doua numere este 42.daca le impartim obtinem citul 6 si restul 2.sa se afle numerele.

  lili spune:

  Intr-o livada merii ocupa o optime din suprafata,perii ocupa de 3 ori mai mult,restul fiind pruni.Ce parte din suprafata ocupa prunii?

  iully spune:

  iully

  daiana spune:

  calculati medi aritmetica a trei nr ,stiind ca doua cate doua au media aritmetica 11;36;32

  simona spune:

  dupa ce i-a cumparat o ciocolata ioanei ,bunicului i-au mai ramas 7 pe 10 din bani.a mai cumparat si o carte cu 2 pe 10 din cat avea.ce parte din suma i-a mai ramas?

  georgiana spune:

  afla un numar natural despre care stim ca 5 optimi din el este un numar natural cu 27 mai mic decat numarul respectiv .ma puteti ajuta ???

  yoyoyoy spune:

  vreau probleme ca altfel va`mpusk:-))

  Adella spune:

  Reprezentati in plan segmentul[AB] cu A(3;5),B(5;7).Printr-o translatie a segmentului [AB] se obtine segmentul [A1B1] cu A1(1;5).

  marinela spune:

  de patru ori masura unui unghi este cu 72 de grade mai mica decit 5 ori masura unui unghi de 32 de grade sa se afle masura unghiului

  Catalin spune:

  Se dau numerele 181,350,233,424.Cu cat este mai mica suma numerelor impare decat suma numerelor pare? Ma puteti ajuta?

  maryuk spune:

  DAR UNDE VOR APAREA PROBLEMELE REZOLVATE?

  maryuk spune:

  in triunghiul abc ef este o paralela la latura bc .se duce eg paralela cu ac si fh paralela cu ab (gh apartin bc) .prin g si h se duc paralele respectiv la ab si ac obtinandu-se punctele N si M. sa se arate ca mn paralel cu cd .AJUTOR ...

  bia spune:


  dorin spune:

  mama ce usoare sunt

  sakit spune:

  nu stiu chear e serios b=2/5xa

  robert spune:

  raportul dintre lungimea si latimea unui dreptunghi este 2 supra 3 . daca permitrul este 40 cm , aflati dimensiunile lungimii si latimii.

  alin spune:

  A-18<22 B+18<32

  bianca spune:

  Calculati media aritmetica a trei numere ,stiind ca doua cate doua  au media aritmetica :11,36,32

  dora spune:

  Sunt 26 de bile iar una este mai usoara.Care este cel mai mic nr. de cantarit???/ pls ajutatzima:-??

  dora spune:

  Sunt 26 de bile iar una este mai usoara.Care este cel mai mic nr. de cantarit???/ pls ajutatzima:-??

  elenutza spune:

  fiul este cu 25 de ani mai tanar decat tata , iar tata are jumatate din varsta bunicului.sa se afla varstele fiecaruia

  turdean ga spune:

  La un concurs de probleme de matematica subiectul avea 6 exercitii la fel de grele.Mihai a rezolvat 5 exercitii din cele 6 iar Andrei doar o treime.Scrieti fractia corespunzatoare exercitiilor rezolvate de fiecare baiat.Cine a rezolvat mai mult?

  ionut spune:

  un tigan are 2 rate si 4 gaini cate pasari are in total?

  rty spune:

  calculati 12334456 la partat

  iulia v spune:

  intr-un magazin , la deschidere, sunt 1600 kg. seara la inchidere se considera ca s-au vandut 805 de intregi si 3 supra4 kg. ce cantitae de zahar a ramas?

  laly spune:

  calculati media aritmetica a 3 nt stiind ca doua cate doua au media aritmetica 11,36 si 32

  ana spune:

  20+2

  bety spune:

  cat fac 20x100000000000000=?

  ana spune:

  intr-o livada 6 randuri a cate 78 meri si 9 randuri a cate 97 pruni. cati pomo sunt in livada?

  roxeyn spune:

  Un vas are forma unei prisme patrulatere regulateABCDA'B'C'D' cu AB=2dm si AA'=3dm.Calculati aria totala

  gabriel spune:

  intr-o magazie se afla 3120kg de zahar si orez.Un sfert din cantitatea de zahar inseamna cu 15 kg mai putin decat o jumatatedin cantitatea de orez. 
  Cate kg din fiecare produs sunt in magazie

  Augustus spune:

  cum fac sa rezolv si eu prb,atunci cand am nevoie.Nu ma pricep

  lili spune:


  madalina spune:

  in desenul alaturat,abcd si befg sunt patrate.am=3cm ad=6 ef=3 aratati ca triunghiul dmf este dreptunghic isoscel

  aura spune:

  va rog ajutatima acuma la asta 490+(490-28)+[490+(490-28)]:2

  lorena spune:

  care e scrierea coreca a urmatoarelor cuvinte

  1. copii/copi
  2. intrun/intr-un
  3. dintrun /dintr-un
  4. dinro/dintr-o

  lorena spune:


  claudia spune:

  intr-o urna sunt 10 bile negre si15 bile albe .Se extrage o bila .Probabilitatea ca bila extrasa sa fie alba este egala cu...

  Andradutza spune:

  Intr-un romb sunt 45 de cristale.Daca se scot 14 cristale,raman tot atatea cat au ramas de la prima vanzare si raman 2. Cate cristale sunt daca se adauga 65 cristale de argint si 9 de aur acum fiind un numar destul de cristale pentru vanzarea Etmopark propusa pentru oamenii bogati care prefera cristale de aur si bronz

  oana spune:

  cum se rezolva 1 supra 2 ? 5 supra 7 ?

  David spune:

  suma a trei numere este 127.daca din primul numar scadem 1,atunci acesta devine jumatate din al doilea,iar daca la al treilea am aduna 2,atunci el ar deveni dublul sumei primelor doua

  acsinte spune:

  prin trei robinete curg 1856 l intr-o ora. Prin primele doua robinete curg 1330 l,iar prin ultimile doua 1256 l.Cati l curg prin fiecare?

  bianca spune:

  la un magazin s-au adus 4940 kg . in prima zi s-au vandut un sfert din toata cantitatea ,a doua zi 2 supra cinci din cea ramas .a treia zi sau vandut jumatate din cantitatea ramasa. cate kg de cartofi nu sau vandut? va rooggg ajutatimaa!!!!!!!!!!

  Alex spune:

  sal vreau si eu sa pot rezolva probleme si exerciti la mete face probleme si repede

  cata spune:

  nicu si cosmin au 50 de carti .cate carti are fiecare dac Nicu are de 4 ori mai multe carti decat cosmin ? va rog urgent pana joi imi trebuie

  cristibosu spune:

  uratilor

  andreea spune:

  compune si rezolva o problema

  maria spune:

  o teava de metal are 1m lungime si are diametrul intern de 2.8cm si diametrul extern de 3.2 cm.calculeaza volumul metalului in teava

  iza spune:

  produsul a 3 nr este 32 . produsul   primelor doua e 8 iar produsul     ultimilor doua este4. aflati numerele

  Ioana spune:

  Daca  2 carti si 3 stilouri costa 29 lei , 3 carti si 2 stilouri costa 31 lei .
  Cat vor costa 7   carti si un stilou?
  Va roooog e urgent maine am matematica

  julia spune:

  O piramida patrulatera regulata are ARIA LATERALA=240 si ARIA TOTALA =384.Aratati ca suma distantelor de la orice pct. din interiorul bazei ABCD la fetele laterale este constanta

  Vladut spune:

  da cat face 1 + 1 =

  maria spune:

  punctul M este egal departat de laturile ungiului AOB si apartine interiorului acestui unghi. Aflati m (ungiuluiAOM), daca:                    a ) masura (unghiuluiBOM)=35 grade                                                  b )masura(unghiuluiAOB)=80 grade                                                    c )masua (unghiuluiAOB)=40 grade si 26 min                                    d)masura unghiuluiAOB)=17 grade

  mirela spune:

  suma a doua numere este 28 iar catul lor este 3 .Care este numerele

  GABRIELA spune:

  suma a doua numere naturale este 52.Aflati numerele,stiind ca,impartind pe unul la celalant,obtinem catul 3 si restul 4.

  larisa spune:

  in doua hambare sunt 10 q de grau in al doilea hambar sunt cu 380 kg mai mult.cate kg de grau sunt in fiecare hambar?

  radu spune:

  suna a 3 numere naturale consecutive este 297.aflati numerele. aceasta problema se rezolva prim medota grafica adica se rezolva prin segmente si dupa aceea intrebarile ve rog mult rezolvatimi si mie problema pls

  madalina spune:

  latimea unui dreptunghi este 2 pe 3 din lungime . Stiind ca ariadreptunghiului este54 metri patrati , aflati perimetrul dreptunghiului

  andreea spune:

  plizzz nu stiu sa rezolc ex asta.daca-l stiti pliz explikatil :aflati cel mai mare nr natural a si cel mai mic nr natural b,astfel incat-a<3,05

  bacu spune:


  girly spune:

  vica spune:

  daca 2a+b=7 si b+3c=30 calculati 10a+9c+8b

  alycry spune:

  Un muncitor avea de facut 5 drumuri in 2 etape in prima aetapa a facut 2pe 10 din total aflati meida aritmetica

  Elina spune:

  dragos spune:

  ma ajutati si pe mine plizzzzzzzzzzz sunt de clasa a 3 a uitati problema cu cat sunt mai multe timbre cu fructe decat cele cu animale?

  bianca spune:

  vreti sa ma ajutati si pe mine va roggg iata problema:suma a doua nr impare consecutive este264. care sunt nr?

  dee ana spune:

  sa se afle valorile rapoartelor numerelor a 3si 5 

  b 0,1 si o,5 c 3 supra 9 si [un intreg si 1 pe 2  la a 2a d 10 si 4  e 0,02 si 0,4 f o[5]si 0,2 g 15 si 2 h 0,3  la a 2  si 0,2  la a 2  i[1supra 8]si [1 supra 6 ] la a 2a l 1 supra 2 si 2  va rog mult sa ma ajutati  va rog daca ma ajutati raman datore pup pe tota lumea

  andreea spune:

  efectuati produsele : a) (2x-1)(x+3) b) (x-3)[2x-3(x-1)] c)(2x+5)[3(x+1)-2(x+3)] d)(3x-7)[5(x+1)+29x-2)] e)(x+5)[3x-2(x+2)]

  ana spune:

  acum am nevoie de raspunsul la rapoartele 3si 5

  ana spune:

  sa se afle valorile  rapoartelor numerelor 3si 5

  ana spune:

  sa se afle valorile  rapoartelor numerelor 3si 5

  ioanab spune:

  Suma a doua numere este de 148.Daca marimprimul numar cu 47 si pe al doilea cu 15, numerele devin egale.Care sunt numerele?

  bica anca spune:

  aratati ca suma de nr de forma ab cu proprietatea ab- 2la9*5la9/100la4=a*b+aa/a+a+b se imparte exact la 36

  madalina spune:

  ha ha ha ha

  madalina spune:

  ati vazut am scris si eu

  madalina spune:

  Intr-o curte sunt 5 gaste cu cate 4 boboci fiecare si 3 rate cu cate 10 boboci fiecare . Cati boboci sunt in total in curte

  Mocanu spune:

  Gaseşte valorile lui ,,a'' şi ,,b'' : a înmulţit la b egal 0 a împărţit la a egal 1 a împărţit la b egal 0

  Ady spune:

  cum rezolva ABCD+BCD+CD+D=1986 care ii idea?

  geoorgiana spune:

  fie (an) o progresie aritmetica si (bn) o progresie geometrica,ambele avand primul termen egal cu 3,a4=b3 si a4+a6-a2=b4.sa se determine cele doua progresii..... ajutati-ma ma nu stiu....

  sandu alex spune:

  alex spune:

  sandu alex spune:

  x2=y3
  x-y=16

  sandu alex spune:

  dublul unui nr. este egal cu triplul altui nr.,iar daca-i scadem ne da 16
  x2=y3
  x-y=16

  marinela spune:

  Ion spune:

  ex.7 p.143 rezolvarea

  ana spune:

  un obiect costa 18480 lei mai mult  decat inainte  de  scumpire.daca 1|3  din actualul pret  reprezinta 3|4 din vechiul pret,sa se determine pretul vechi si actualul pret al obiectului.

  stan dani spune:

  vreau shi sa ma ajutati repede urgent

  Claudia spune:

  Pentru seara festiva petrecuta la Buzau,s-au cumparat portocale si banane,in total 245 fructe.Dupa ce s-au asezat pe mese 30 de banane si 25 de portocale,au ramas de doua ori mai multe banane decat portocale.Cate banane si cate portocale s-au cumparat?

  alexandra spune:

  suma a trei numere este 19.produsul este 144 care sunt numerele AJUTOR!!!!!

  grtewewewr spune:

  wrawtstersw

  andra spune:

  intr-un butoi mare sunt 672 l.din el se scoate 1supra 8 din cantitatea devin si apoi 1 supra 3 din rest. cati litrimai raman invas

  mihaela spune:

  ce usore sunt

  crin anton spune:

  In trei clasoare se afla 666de timbre.In primul clasorsunt cu 13 timbre mai putin decat in al doilea clasor,iar in al treilea sunt cu 25 de timbre mai mai mult decat in al doilea clasor.Cate timbre se afla in fiecare clasor?

  ADY spune:

  Descoperiţi ,,vecinii ''numerelor : ......,200,......, ........, 430, ........, ........, 800, .......,........, 705, ......

  flor spune:

  intr-o curte sunt  254367 de trandafiri citi trandafiri sunt dasca mai vcin si mai pleaca inca au plecat?

  cristina spune:

  La o scoala s-au adus1520 banci si scaune la un loc.Cate banci  si scaune s-au adus,daca numarul bancilor este cu 1000 mai mic decat cel al scaunelor?

  Marilena spune:

  bugetul familiei e3600 dintre care 1/15 sau cheltuit pe casa, 2/15 transport, 2,5 pe scoala, 4/15 altele citi bani au ramas?

  mihai spune:

  a9=?

  mihai spune:

  Intr-o progresie aritmetica se cunosc a3=-2,a7=-16.atunci 19=? am si eu nevoe de problema asta rezolvata va rog ma ajutati cat mai rapid

  deeutza spune:

  piramida patrulatera regula SPACE cu baza PACE are muchia bazei PA=12 cm si inaltimea SO=6 cm.Calculati distanta de la O la dreapta SC.

  simo spune:

  rezolvati problema asta ,plezz

  Am 10 gramezi de cuie,fiecare gramada cantinand 10 cuie,9 dintre aceste gramezi au cuie de 5 grame greutate fiecare cui. O gramada are cuie de 4 grame fiecare cui.

  Toate cuiele din toate gramezile au aceasi forma,marime,culoare,asa incat nu putem sa le distingem pe cele grele de cele mai usoare.

  Dispunand de un cantar electronik de precizie,cum faceti ca printr-o singura cantarire sa indentificati gramada care contine cuie mai usoare :D:))

  marinela spune:

  • de  ce  nu  primesc  raspunsul

  catalina spune:

  pe un razor  cresc 9  narcise  si  12  lalelr  o  treime  din  toate  florile  au  inflorit  

  marinela spune:

  rezolvati  ecuatia  rapid 1 supra x+1-1supra2x+2-1supra 3x+3 -1supra6x+16                                                                                                  -

  marinela spune:

  sa  se afle multimea  de  divizori  a  lui  14

  laura spune:

  buna cf ?

  cosmin spune:

  DENISA A REZOLVAT DE 7 ORI MAI PUTINE PROBLEME DECAT IULIAN.STIIND CA IMPREUNA AU REZOLVAT 40 DE PROBLEME,AFLA CATE PROBLEME A REZOLVAT FIECARE.NU STIM CATE PROBLEME A REZOLVAT FIECARE,DAR STIM CA IULIAN A REZOLVAT DE 7 ORI MAI MULTE PROBLEME.

  armin spune:

  o msina care merge cu viteza de 60km/h parcurge o distanta in 5 ore in cate ore va parcurge aceiasi distanta daca sa merge cu 45km/h

  mary spune:

  hellooooooooooo cf ?

  geo spune:

  patru frati au produsul varstelor 19.cati ani are fiecare

  GABII spune:

  O PROBLEMA CU PATRAT REZOLVATA

  cristina spune:

  sa se scrie aproximarile zecimale prin lipsa sau prin adaos cu o eroare mai mica decat 10 la puterea -2 ale numarului 2,01581

  alexa12 spune:

  1+2+3+...+2007=?

  Denisa spune:

  In triunghiul isoscel ABC cu [AB]=[AC] si masura (unghiului B)=2m(A) ,se construieste bisectoarea [BD ,D apartine (AC) si DE perpendicular pe AB.E apartine (AB).Prin E se duce paralela EM II AC , M apartine (BC).Se cere:a) sa se calculeze unghiurile triunghiului ABC b)daca EM n BD ={P},aratati ca [BP]=[PD] Va rooooooog sa mio rezolvati kat de rpd o am p maine ka tema :((:((

  COSMINA spune:

   VA ROG PANA MAINE URGENT REZOLVATIMI SI MIE PROBLEMA ASTA:  AFLATI NUMARUL CARE IMPARTIT LA 7  DAU CATUL 10 SI RESTUL 5. VA ROG REZOLVATIMIO PLS

  vladutz spune:

  3.Un om sta la etaju 10 al unui bloc,ia in fiecare zi liftu coboara pana la parter,se duce la munca,isi face treaba,se intoarce acasa si ia liftu doar pana la 6.Omu e obosit,nu vrea sa se opreasca la nimeni,vrea sa ajunga cat mai repede.liftu nu are probleme dar totusi nu poate urca pana la 10.de ce?

  raluca spune:

  vreau shi yo niste probleme  REZOLVATE pliiiizzzz  ajutor urgent

  deea spune:

  Scrieti multimea divizorilor lui 12

  ancuta spune:

  aflati lungimea dreptunghiului cu aria de 140m si latimea de 10m

  soranyk spune:

  Sa se afle un numar natural daca triplul lui este cu 12 mai mare decat numarul

  cristina spune:

  1a+2a+3a=patratul unui nr.natural

  Andreea spune:

  un elev intr-o

  loredana spune:

  impartiti numarul 54 in doua numere astfel incit prima parte plus 60 sa fie cit de cinci ori partea a doua

  BOGDAN spune:

  Suma a doua nr. este 517/12.sa se afle nr. stiind ca unul este mai mic decat celalalt cu 169/18.

  romik spune:

  alba ca zapada si cei 7 pitici au suma varstelor 185 de ani stii ca alba ca zapada este cea mai tanara dintre ei si ca varstele piticilor sunt numere naturale consecutive.Aflati varsta fiecaruia dintre ei?

  andreea spune:

  un cioban avea 700 d oi negre,cu 310 mai multe oi albe si 500 de miei.Din toate oile a vndut 960.Kte animale mai are ciobanu?

  ovidiu spune:

  nu stiu sal fac

  ovidiu spune:

  Adunind dascazutul,scazatorul si diferenta obtinem numarul 2004 .Calculati descazutul.

  Alex spune:

  Aflati numerele prime x,y,z pntru care x ´ y + z = 29

  Alex spune:

  Aflati numerele prime x,y,z pntru care x ´ y + z = 29

  Alex spune:

  Aflati numerele prime x,y,z pntru care x ´ y + z = 29

  patricia spune:

  Fie A(2.3),B(-3,1),C(2,-1).Sa se afle  coordonatele punctului D stiind ca  punctele A B C D sunt varfurile unui paralelogram.
       
      e problema de clasa 9  va rog rapuns repede o am ca tema

  ionutz spune:

  determinati perimetru unui romb ABCD in care m(

  onnyx spune:

  determinati perimetru unu romb ABCD in care m(

  ionutz spune:

  determinati perimetru uni romb ABCD in care m(

  emilia spune:

  0,000005 km patrati+0,0002 hm patrati+0,03dam patrati=........m patrati 0,0002km patrati +0,04 ha+3 ari+1 dam patrat=..........m patrati 1,5 dam patrati +500000 cm patrati+ 0.08 ha=.............m patrati 0,6 ari +0,002 ha 10000 dm patrati +1000000 cm patrati

  uyuy spune:

  uyuuy

  ffffff spune:

  a+b=5

  aia spune:

  a+b=747

  a:b=7 rest 15

  CiPrIaN spune:

  paralelogramul  ABCD
  M este Bisectoarea unghiului A
  punctul M se afla pe latura CD
  BD=3cm
  Calculati perimetreul paralelogramului ABCD

  CATALIN spune:

  ARATATI CA NUMERELE a SI b STIIND CA a+b SI a-b SUNT DE ASEMENEA NUMERE PRIME.

  CATALIN spune:

  ARATATI CA NUMERELE 3n+2 SI 2n+1 SUNT PRIME INTRE ELE ORICARE AR FI n APARTINE MULTIMII NUMERELOR NATURALE.

  mada spune:

  asteas probleme pentru copii mici

  mada spune:

  3 creioane si 5 caiete costa 57 000 lei.4 creioane si 2 caiete costa 30.000 lei.cat costa un creion si un caiet

  ruxandra spune:

  suma a doua numere naturale a si b este 120.Aflati cele doua numere stiind ca (a,b)=12

  Adriana spune:

  Sa se arate ca orice numar mai mare sau egal cu 5 este de forma 6k+1 si 6k-1

  Adriana spune:

  Sa se determine numerele naturale de forma abc cu bara deasupra cu prprietatea ca abc cu bara deasupra=a x b x c

  alex spune:

  comparati numerele a si b stiind ca:
  a=780-(140-40)  ; b=(780-140)-40
  a=725-(375+100) ; b=(725-375)+100
  a=270+(20+210) ; b=(270+20)+210

  sebi spune:

  suma a 2 numere este 246.care sunt cele 2 numere daca primul este de 5 ori mai mare decat al 2lea?

  Ancuta spune:

  Patru persoane au inpreuna suma de 230 lei.Cati lei are fiecare,daca al patrulea are cu 5 lei mai mult decat al doilea si al treilea la un loc,al treilea cu 3 lei mai putin decat primul, iar acesta din urma cat jumatate din suma celui de-al doilea?

  nicola spune:

  la un magazin de jucari sau adus 532 de baloane rosi ,galbene si verzi. dupa ce sa vandut acelasi nr de baloane ,au ramas 86 de baloane verzi ,218 baloane galbene si 75 de baloane rosii.Cate baloane de fiecare sau adus ?

  Dante spune:

  sa se determine functia f(f(x))=2f(x)+1,oricare x apartine |R. sa se determine n apartine N* pentru care multimea{1,2...n} are exact 120 de submultimi cu doua elemente :) cine poate rezolva? :D

  MIRCEA spune:

  UN MUNCITOR AVEA DE EFECTUAT UN NUMAR DE PIESE.IN PRIMA ZI A LUCRAT 2 PE 6 DIN NUMARUL PIESELOR,A DOUA ZI 3 PE 6 DIN NUMARUL LOR,IAR A TREIA ZI A LUCRAT RESTUL DE 49 DE PIESE. CATE PIESE A AVUT EL DE LUCRAT?