Atracţii turistice la mare

Deşi litoralul străin pare de-a dreptul fermecător şi atrage tot mai mulţi turişti romani, şi litoralul românesc e demn de luat în considerare pentru planurile de vacanţa de vară. Fie că aveţi mai multe zile libere pentru plimbări sau doar câteva într-un weekend, zona Dobrogei vă va satisface curiozitatea de turist chiar la tine în ţară. Iată să vedem în continuare 3 atracţii turistice de pe litoralul românesc pe care să le vizitaţi în vacanţa de vară şi de altfel locurile în care puteţi căuta cazare pe litoral:

Hotelurile din, Mamaia Eforie Nord şi Vama-Veche ţi-au pregătit pachete speciale pentru sejururile la mare din această vară şi îţi vor asigura un loc în cea mai modernă staţiune de pe litoralul românesc, pentru a te putea bucura de vară, de mare şi de cele mai bune condiţii chiar la tine în ţară. Rezervă-ţi vacanţă de vară acum şi bucură-te de mare şi de soare!

Se pare că o dată cu sosirea verii, litoralul românesc este, cum s-ar zice “plin ochi”, iar turiştii care şi-au făcut rezervare din timp au ocupat aproximativ toate locurile de cazare pe litoral.

În urma informaţiilor, se pare că, cazările în Mamaia, Eforie Nord şi cazările în Vama-Veche s-au cam terminat pentru următoarele două luni. Dat fiind faptul că atât în Eforie Nord, cât şi în Vamă Veche exista diverse obiective turistice, turiştii optează pentru aceste două staţiuni.

Să vedem în continuare care sunt obiectivele turistice din Mamaia, Eforie Nord şi Vamă Veche.

Cele mai importante obiective turistice şi forme de agrement Eforie Nord, având în vedere că este o staţiune la mare căutare, le vom prezenta în continuare.

Obiective turistice

  • Teatrul de vară din Eforie Nord este situat în parcul central având o capacitate de 1800 locuri;
  • Parcul central Eforie Nord;
  • Biserica ortodoxă „Nașterea Maicii Domnului” din Eforie Nord;
  • Terenuri de tenis;
  • Terenuri de mini-golf;
  • Vizionarea de piese de teatru şi filme la cinematograful în aer liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *