Alunga canicula cu un ventilator

In vara aceasta s-au inregistrat probabil cele mai mari temperaturi din cauza schimbarilor climatice. Dar, nu am lasat aceasta problema sa ma afecteze si am investit intr-un ventilator pe care l-am achizitionat de pe Dwyn, cel mai de incredere magazin de electrocasnice. Desi gama variata prezenta si un ventilator cu apa am decis ca voi achizitiona unul traditional.

Produsul pe care l-am achizitionat este un ventilator de podea, marca Tarrington House WM2300N.

Desi Tarrington House este o marca foarte cunoscuta pentru produsele sale de calitate, pretul pe care Dwyn l-a afisat pentru produs a fost unul foarte bun.

Acest ventilator are o putere de 110 W, un diametru de 45 de centimetri si 3 trepte de viteza. Invelisul exterior este fabricat in intregime din inox iar ventilatorul detine si un grilaj de protectie.

Datorita faptului ca Tarrington House WM2300N are si un unghi de inclinare, poate fi, cu usurinta, directionat spre locul unde este mai multa nevoie de aer rece.

Un alt avantaj pe care acest produs il are este acela ca lamele ventilatorului sunt fabricate dintr-un material metalic, ce asigura o folosire indelungata a acestui produs, fara deteriorare.

Acest ventilator este ideal pentru orice tip de suprafata, fie un apartament sau o casa, deoarece aerul se va distribui in egala masura in toate incaperile.

Consumul fiind unul foarte mic, ventilatorul poate fi lasat peste noapte sa functioneze intre camere si astfel utilizatorul va putea beneficia de un somn odihnitor, intr-o atmosfera racoroasa pe timp de vara.

Ventilatorul Tarrington House WM2300N poate fi amplasat oriunde utilizatorul doreste, deoarece dimensiunile sale il fac usor de transportat. Personal, il mai folosesc si in graj, atunci cand trebuie sa repar masina sau sa schimb uleiul. Ventilatorul nu permite ca aerul cald sa se faca resimtit iar efectele acestuia sunt resimtite aproape imediat de la pornire.

Recomand produsele de pe Dwyn, magazinul de incredere ce distruibuie electrocasnice de inalta calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *