Alege o agentie web design potrivita pentru proiectul tau

Indiferent daca iti doresti un website nou pentru afacerea ta sau vrei doar sa ii dai o alta forma, a gasi agentia potrivita pentru tine, care sa iti indeplineasca toate nevoile este un pas crucial care in final va decide daca acesta a fost un succes sau un esec. Daca nu detii un business deja consacrat, care sa aiba un desinger web intern sunt sanse ca tu sa iti angajezi o agentie web design pentru a pune in aplicare planul de dezvoltare al proiectului tau.

agentie web design agentia de creatie

Majoritatea afacerilor mici sau mari nu au in compnenta un expert in web design si sunt nevoite sa angajeze pe cineva din afara companiei. Importanta unui design web profesional este curciala. Un web design slab calitativ sau un website cu o vechime mai mare poate avea un efect negativ asupra brandului tau iar acest lucru poate avea ca efect alungarea potentialilor clienti catre competitori. Un website este o fereastra catre produsele sau serviciile tale si este, de multe ori, primul pucnt de contact cu clientul. Este vital ca websiteul tau sa afiseze o imagine reala pentru brand-ul si afacerea ta.

Ce alegi intre o agentie web si un web designer independent?

Daca website-ul tau va fi realizat de un contractor independent sau o agentie web design depinde de cateva aspecte si va trebui sa iei decizia in functie de ele. Ambele variante prezinta avantajele sale. A lucra cu un web designer independent poate avea costuri mai scazute si flexibilitate mai mare. O agentie web design, pe de alta parte, ar putea fi mai costisitoare, insa prezinta cateva avantaje. Este reprezentata de o echipa de web designeri ce poseda o serie de skilluri si experienta mai numeroase. Fiecare membru al echipei, de obicei este specializat pe o anume arie a web design-ului si al dezvoltarii si de multe ori rezolva probleme cu usurinta. De asemenea, o agentie web iti poate oferi acces si transparenta la dezvoltarea proiectului tau si suport total, atunci cand apare o problema.

Factori de avut in vedere cand alegi o agentie web design

  • Aptitudini si experienta

Analizeaza experienta oamenilor din echipa si aptitudinile acestora. Citeste cu atentia informatia prezenta pe site-ul lor si materialele de marketing. Purtand o discutie directa cu membrii echipei despre proiectul tau iti va oferi o imagine clara despre cunostintele lor si experienta acestora.

  • Portofoliu si studii de caz

Revizuieste si analizeaza portofoliul agentiei web design. Acesta este pus, de obicei, la dispozitie in webiste-ul companiei. A analiza alte proiecte ale companiei iti va oferi suficiente informatii pentru a-ti da seama daca agentia este potrivita pentru business-ul tau.

  • Pachet complet

Gandeste in avans. Determina tipul de produse si servicii oferite de companie. Daca acum iti doresti servicii web design este posibil ca pe viitor sa ai nevoie de alte servici aditionale, cum ar fi hosting, online marketing, servicii de content writing si asa mai departe. Poate fi obositor sa lucrezi cu diferite companii pentru diferite departamente din website-ul tau.

  • Relatie pe termen lung

Focuseaza-te pe o relatie pe termen lung cu agentia web design. Este intotdeauna recomandat sa lucrezi cu o companie care ofera suport eficient si in timp util. Analizand compania si comunicand cu ea in mod frecvent iti va crea o imagine despre modul in care agentia abordeaza relatiile cu clientii. Si le doreste pe termen lung sau se concentreaza doar pe o singura vanzare?

Concluzie

Acorda timp suficient alegerii agentiei web design potrivite, deoarece aceasta se va ocupa, practic, de imaginea companiei tale. Daca nu esti satisfacut cu munca depusa de agentie pana acum, probabil nu vei fi multumit nici de rezultatul pentru website-ul tau. Agentia De Creatie, o agentie web desing full service este de parere ca acesta este cel mai important pas din cresterea brand-ului tau, intrucat reprezinta piatra de temelie in acest proces.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *