Afla ce model de adidasi Asics te reprezinta

 In prezent, piata de incaltainte este foarte dezvoltata, iar producatorii fac o prioritate din nevoile clientilor. Au ajuns atat de departe incat acelasi model poate sa apara intr-o multiduine de culori. Multi consumatori din ziua de azi sunt mult mai pretentiosi si, chiar daca o pereche de incaltari le trezeste interesul, culoarea sau nunta lor este un factor decizional important. Lucru care este valabil si in sens invers, iar culoarea sa fie singurul motiv pentru care fac o achizitie, deoarece este potrivita majoritatea hainelor pe care le au in garderoba.

De ce cumpara oamenii adidasi Asics

Acesti pantofi Asics sunt un gen de incaltaminte sportiva care se adreseaza atat barbatilor, cat si femeilor sau copiilor. Cu o istorie destul de lunga si impresionanta, adidasii cu provenienta japoneza au fost reinventati de-a lungul timpului si au fost in permanenta la curent cu cerintele publicului. In prezent, cand vine vorba de ce trebuie sa poarte in picioare, oamenii sunt mai selectivi si mai dificil de multumit.

Inca de la inceputul adolescentei si pana aproape de varsta maturitatii, barbatii si femeile deopotriva cauta accesorii prin care sa se exprime si sa arate cel mai bine cine sunt sau ce preferinte au. Chiar si atunci cand vor sa arate sentimentul pe care il au fata de o persoana celebra, deoarece aceasta modalitate de promovare inca este destul de eficienta, sunt ghidati intr-o oarecare masura de ratiune.

Dupa factorul estetic, care nu este cel mai important, dar face diferenta intre un produs care atrage atentia si unul care este ignorat, urmeaza nivelul de confort, care este perceput diferit in functie de persoana. Un client atras mai mult de latura sportiva, va cauta adidasi cu talpa moale, pentru ca in general este activ si foarte probabil face zilnic mai multi pasi decat media unui om normal. La fel este si in cazul incaltamintei de dama, deoarece doamnele si domnisoarele au, in general, au nivelul de rezistenta la stat in picioare sau mers pe jos mai scazut decat cel al barbatilor.

Moda este de asemenea un factor important, uneori chiar cel care influenteaza decizia de cumparare. Chiar daca moda revine tot timpul, niciodata nu este la fel. Piesele vechi de imbracainte sau incaltaminte sunt relasante dar adaptate tendintelor prezentului. Cu cat un model este mai cunoscut si observat la multi mai multi oameni de pe strada, cu atat are mai multe sanse sa fie cumparat. Acest aspect este important cu precadere pentru doamne, care cauta in principiu modele din colectiile noi.

Activitatile in care clientii de diferite sexe si varste sunt antrenati sunt de asemenea importante, cand vorba de a achizitiona o pereche de adidasi. Persoanele foarte active sau care au un mediu de lucru ce se desfasoara in aer liber, vor alege ceva comod si care sa le permita sa faca diferite miscari. Cei care stau mult timp la birou, dar totusi vor sa vor sa se poarte mai lejer, tind sa aleaga accesorii inchise la culoare, potrivite intr-un spatiu office.

Faptul ca toti oamenii sunt diferiti ii face sa aiba si guturi diferite. Este foarte greu, daca nu imposibil, sa vezi la 2 persoane persoane exact aceleasi haine si incaltari. Producatori sunt constienti de acest lucru si de aceea incearaca sa satisfaca toate pretentiile si sa ramana printre preferintele clientilor. Intra pe epantofi.ro – https://www.epantofi.ro/asics.html si descopera gama impresionanta de adidasi Asics cu care sa iti asortezi aproape orice tip de haine si care ofera un extraordinar nivel de confort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *