6 produse de papetarie esentiale in orice birou

Pentru ca un mediu de birou sa functioneze fara probleme, exista cateva elemente esentiale de care are nevoie fiecare. Desi programe cum ar fi Microsoft Word, va permit sa creati o multime de lucrari diferite, acestea nu pot inlocui niciodata pe deplin articolele de birotica si papetarie. Ganditi-va numai la pixuri si hartia alba de baza, dar nepretuita. Trebuie sa trimiteti un bilet urgent colegului din alt departament si nu puteti face asta prin e-mail ? Cand sticky notes se afla la dispozitia dumneavoastra, mesajele ajung imediat! Trebuie sa notati ceva pentru a nu uita? Pixul si hartia sunt preferatele tuturor!

Iata 6 elemente esentiale ce nu ar trebui sa va lipseasca pentru ca ziua de lucru sa fie productiva!

1. Hartie

Cea mai esentiala parte a fiecarui birou din intreaga lume! Exista ceva ciudat de satisfacator in ceea ce priveste deschiderea unui nou pachet de hartie A4. Imprimarea este un lucru obisnuit in spatiul de birouri, deci este vital ca sursa de hartie sa nu se epuizeze! Poate doriti sa va ganditi la stocarea unei varietati de tipuri de hartie. Chiar si hartie premium pentru imprimarea unor documente speciale si importante.

2. Capsator

Aveti o multime de hartii pe care le tot pierdeti sau de care aveti nevoie intr-o anumita ordine? Capsati-le! Un instrument de baza, dar foarte important in lumea biroului este capsatorul. Acestea sunt de toate formele si dimensiunile, deci chiar daca aveti nevoie doar de unul mic sau de unul mai substantial care sa poata cuprinde stive mari de hartie, veti gasi un capsator care sa se potriveasca perfect biroului dvs. 

3. Pixuri

Intr-o lume in care suntem atat de obisnuiti sa folosim un computer pentru a finaliza sarcini, stiloul sau pixul simplu ne ofera posibilitatea de a ne antrena mai mult creierul. Vedeti, scrierea cu pixul pe hartie ne mentine creierul vigilent, ne imbunatateste functiile cognitive si abilitatile motorii. Ca sa nu mai vorbim ca a avea un stilou sau un pix la indemana este esential pentru notarea informatiilor importante inainte ca acestea sa scape inevitabil creierului nostru pentru totdeauna! 

4. Dosare

Dosarele si fisierele sunt solutia perfecta pentru a va pastra documentele in siguranta si fara daune. Exista o multitudine de tipuri de dosare pe care le puteti alege. Dosare cu sina, transparente, tip plic…Avand atatea dosare diferite din care sa alegeti, nu exista nicio scuza pentru a nu fi organizat!

5. Sticky Notes

Cine ar fi crezut ca aceste mici biletele colorate vor deveni un element de baza in fiecare birou? La indemana pentru a nota orice lucru important si perfecte pentru a se lipi de orice suprafata – ecranul computerului, birou – si avand in vedere cat de luminoase si vibrante sunt, nu veti uita acele idei atat de importante! Un alt bonus pentru aceste sticky notes este ca pot fi lipite si indepartate de pe orice suprafata si nu vor lasa urme sau reziduuri!

6. Plicuri

Disponibile intr-o gama mare de dimensiuni, de la standard, pana la cele captusite, este important ca birourile sa aiba detina mai multe tipuri de plicuri. Vreti sa fiti sigur ca orice trimiteti este protejat!