3 piese vestimentare pe care să le introduci în ținutele pentru birou

Unul dintre cele mai bune sentimente pe care le putem simți este cel după un duș cald, de dimineață, chiar înainte să plecăm la birou. Dacă avem timpul necesar, putem avea grijă de aspectul nostru estetic prin coafarea părului și aplicarea tratamentelor necesare pentru pregătirea pielii. Însă, ținuta este foarte importantă, motiv pentru care este recomandat să fie aleasă nu dimineața, ci chiar seara. Astfel, te vei putea bucura de un aspect impecabil nonstop!

  1. Rochii delicate în culori vii cu volănașe

Simte-te din nou feminină și plină de viață la birou. Anul acesta, poți introduce din nou rochiile delicate în culori vii cu volănașe în garderobă, specifice anilor 80. Atât materialele folosite, cât și modelele schițate sunt ideale pentru zilele calde, în care poți purta perechea ta preferată de sandale.

  • Buline mici și mari, ideale pentru oricine

O caracteristică retro din nou adoptată în tendințele din acest an este cea a bulinelor. Pe cămăși, rochii, fuste și bluze, piesele vestimentare cu buline sunt ideal a fi purtate atât la birou, cât și în oraș cu prietenii. Acestea oferă un plus de feminitate, fiind totodată o tendință familiară pentru femei. Poți descoperi o selecție vastă de haine de acest tip pe Felamo.com.

  • Umeri bufanți – pentru cămăși, bluze și rochii

Unul dintre principalele trenduri pentru vara anului 2020 este cel al umerilor bufanți. Aceștia sunt ideal a fi purtați, prin intermediul cămășilor, al bluzelor sau al rochiilor potrivite pentru birou. Nu doar că îți vor face ziua mai bună, însă îți vor aduce o doză de feminitate extrem de importantă pentru orice femeie. Culori precum roșu, roz, portocaliu, verde și albastru sunt cele care atrag cel mai mult atenția, însă 2020 pledează strict pentru verde și albastru, alături de nuanțele neutre. Cu ajutorul lor, sigur nu vei da greș la vreo întâlnire de afaceri!

Mai mult decât oricând, materialele folosite în zilele calde de vară ne pot afecta sănătatea, dacă nu sunt alese conform unor recomandări bine întemeiate. Alege să faci câteva schimbări în garderoba ta și bucură-te de cele mai atractive piese vestimentare pentru birou în 2020!